search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Μετά τo «άδειασμα» στη Χρηστίδου, βγήκε στην Ελένη Τσολάκη (Video)

15.05.2022 14:05
tsolaki_Pasxalidou

Στο πλατό της Ελένης Τσολάκη στο Open Weekend εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου λίγες ώρες μετά την άρνησή της να βγει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Χωρίς να κάνει αναφορά για όσα είχαν προηγηθεί στον τηλεοπτικό αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», η Ελένη Τσολάκη υποδέχτηκε στο πλατό την παρουσιάστρια που έχει ταυτίσει το όνομά της με τον διαγωνισμό της Eurovision και τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου.

Yπενθυμίζεται ότι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βγήκε στον αέρα του mega, ωστόσο στη συνέχεια αρνήθηκε να παρουσιαστεί επειδή η εκπομπή πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

«Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» στον αέρα της Χριστίδου για την απώλεια του σκύλου του (Video)

Eurovision 2022: Το Twitter αποθέωσε τον Καπουτζίδη για την απάντηση στο ομοφοβικό σχόλιο

Κρις Ροκ: «Όποιος λέει “τα λόγια πονάνε” δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04