search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:19
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Αγωνία, συγκίνηση και Λευκός Οίκος «τρέλαναν τα κοντέρ»

17.05.2022 17:21
tileorasi_28322_new

Δάκρυσαν από συγκίνηση ως και οι πέτρες με όσα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο του σίριαλ «Σασμός», ενώ η αγωνία «βάρεσε κόκκινο» σε εκείνο της σειράς «Η γη της ελιάς» και ο δείκτης  της Nielsen σημείωσε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης και στις δύο περιπτώσεις.

Στο «Σασμό» της Δευτέρας, ο αδικοχαμένος Πετρής επέστρεψε και αντάμωσε με την αγαπημένη σκυλίτσα του, τη Μανταρίνα.

Μέσα από όνειρο της Αργυρούς και της γιαγιάς Ειρήνης ο Πετρής πήρε για ταξίδι μακρινό τη Μανταρίνα που άφησε την τελευταία της πνοή και βύθισε σε θλίψη τη σεναριακή οικογένεια της κάνοντας τους τηλεθεατές να συμπάσχουν μαζί της. Όλα αυτά μαγνήτισαν την προσοχή 1.345.000 τηλεθεατών.

Την ίδια ώρα στη «Γη της ελιάς» εκτυλισσόταν άλλο δράμα. Ο γιατρός εξηγούσε στη Βασιλική, η οποία συνηδειτοποίησε ότι το μωρό της μπήκε σε τεχνητό κώμα, πως όλες οι θεραπείες εμπεριέχουν ένα ποσοστό ρίσκου αλλά είναι πολύ πιο μικρό από αυτό της επιτυχίας. Την αγωνία και το δράμα της συμμερίστηκαν 1.262.000 τηλεθεατές. Οι δύο σειρές έκαναν το «1-2» στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο.

Ενδιαφέρον για την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ και τη συνάντηση του με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο εκδήλωσε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Η απευθείας σύνδεση με την Ουάσιγκτον από τη συχνότητα του Mega ήταν εκείνη που έτυχε μεγαλύτερης προσοχή καθώς μπήκε «σφήνα» στην ροή του επεισοδίου της σειράς «Η γη της ελιάς».

Ταυτόχρονα κάλυπτε τη συνάντηση και ο Σκάι επίσης με έκτακτο δελτίο, διακόπτοντας τη μετάδοση του «Survivor». Προφανώς και το έκτακτο δελτίο του Mega είχε υψηλότερη απήχηση από το αντίστοιχο του Σκάι. Λιγότεροι ήταν εκείνοι που αποχώρησαν από τη συχνότητα του Mega συγκριτικά με εκείνους του Σκάι, με σημείο αναφοράς τους τηλεθεατές των προγραμμάτων που ήταν στον αέρα την ώρα την διακοπής για το έκτακτο γεγονός.

Τα νέα από τη συνάντηση και τις κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών παρακολούθησαν αθροιστικά από Mega και Σκάι περι τους 1.7 εκατ. τηλεθεατές.

Οι «Άγριες μέλισσες» βρέθηκαν στην τέταρτη θέση και είχαν κορυφαία σκηνή την απρόσμενη επίσκεψη που είχε ο Ζάχος στο νοσοκομείο και πίσω από αυτές και από απόσταση μιάμισης ποσοστιαίας μονάδας το ριάλιτι «Survivor».

Στις άλλες θέσεις του top 10 της ημέρας  διακρίθηκαν τα γνωστά τηλεπαιχνίδια και το μαγειρικό ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης:

Έντονος διάλογος μεταξύ Χατζηνικολάου – Βαρουφάκη: Χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο «εκπρόσωπο της ΝΔ» (Ηχητικό)

Vinylian: Ιστοσελίδα – ψηφιακός «ναός» για το βινύλιο

Τηλεθέαση: Μάχη «πόντο- πόντο» για την πίτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:19