search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Έντονος διάλογος μεταξύ Χατζηνικολάου – Βαρουφάκη: «Τις εξυπνάδες όχι σε εμένα» απάντησε ο δημοσιογράφος (Ηχητικό)

17.05.2022 17:14
gianis_new

Ένταση επικράτησε μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του Νίκου Χατζηνικολάου το πρωί της Τρίτης (17/5) στον αέρα του Real FM.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 χαρακτήρισε τον Νίκο Χατζηνικολάου ως «εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ» με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη δήλωση να προκαλεί την αντίδραση του δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, λίγα λεπτά μετά την αρχή της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν είχε να πει έναν καλό λόγο για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 να αντιδρά και να χρησιμοποιεί την παραπάνω φράση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέδρασε στη φράση του Γιάνη Βαρουφάκη και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι, λέγοντας: «Αν ήσασταν σοβαρός αρχηγός κόμματος δεν θα κάνατε επίθεση σε όποιον δημοσιογράφο σας δυσαρεστούσε με τα ερωτήματά του».

Διαβάστε επίσης

Survivor: Παράπονα και αντιδράσεις πριν την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας (trailer)

Συνάντηση Μητσοτάκη – Πελόζι στο Κογκρέσο των ΗΠΑ (Video)

Ιωάννινα: Άνοιξαν οι ουρανοί – Ξαφνικό μπουρίνι με δυνατή βροχή και χαλαζόπτωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:12