search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Η νοσηλεία Φίλιππου και μωρού εκτόξευσε τη «Γη της ελιάς»

12.05.2022 16:22
gi-tis-elias

Η μονομαχία για την τηλεθέαση ανάμεσα στις σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» κλιμακώνεται.

Στην «αντεπίθεση» πέρασε η σειρά του Mega. Δίκη ο «Σασμός» με τον Αστέρη και τεστ DNA με το Νικηφόρο; Σε κρίσιμη κατάσταση  Φίλιππος και μωρό, να νοσηλεύονται στη «Γη της ελιάς».

Το επεισόδιο της Τετάρτης της σειράς του Mega «κέρδισε» τηλεθεατές και σε εκείνους που το παρακολουθούν προστέθηκαν και άλλοι- υπολογίζονται σε 106.000, συγκριτικά με όσους το παρακολούθησαν την Τρίτη- και τελικά με 1.358.000 τηλεθεατές κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα του Top της ημέρας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Ο «Σασμός» είχε ακριβώς την ίδια τηλεθέαση με εκείνη που είχε καταφέρει την Τρίτη αλλά σε απόλυτα νούμερα, το επεισόδιο της Τετάρτης παρακολούθησαν μόλις 4.000 λιγότεροι από όσους το προτίμησαν ένα 24ωρο νωρίτερα.

Τρίτο και με μεγάλη διαφορά στην απόδοση του, συγκριτικά με τις κυρίαρχες παραγωγές μυθοπλασίας, το ριάλιτι «Survivor» που κατάφερε να συγκεντρώσει με τη διαδικασία αποχώρησης παίκτη, 859.000 τηλεθεατές.

Στην τέταρτη βαθμίδα του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου οι «Άγριες μέλισσες» και στη μέση της δεκάδας των δημοφιλέστερων το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Το «MasterChef» ήταν μεν στην έκτη θέση, αλλά με χειρότερη τηλεθέαση από εκείνη που είχε καταφέρει την Τρίτη (10/5) και είχε «τερματίσει» έβδομο.

Τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» και «Ρουκ Ζουκ» στάνταρ στη δεκάδα, με το επεισόδιο της σειράς ριάλιτι «Οικογενειακές ιστορίες» να κάνουν την έκπληξη στην ένατη θέση. Πιο «δυνατό» από όλα τα δελτία της ημέρας, το μεσημεριανό του Σκάι που επέλεξαν για την ενημέρωση τους 468.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

«The Washington Post»: Με γραφείο στο Κίεβο η εφημερίδα

Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Disney+: Μαγνήτης συνδρομητών σε κόντρα με το Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59