search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:28
MENU CLOSE

Νίκος Πορτοκάλογλου: «Μου λείπει πολύ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Η οικογένειά μου είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου» (Videos)

20.05.2022 18:16
portokaloglou_new

Σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο μουσικός και παρουσιαστής Νίκος Πορτοκάλογλου στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός ερμηνευτής και παρουσιαστής της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την καριέρα του, την οικογένειά του, αλλά και τη συνεργασία του με τη Ρένα Μόρφη.

Όπως δήλωσε αρχικά, θεωρεί ότι ίσως να μην είχε ασχοληθεί ποτέ με τη μουσική, αν δεν υπήρχε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Μίλησε επίσης, για το θρυλικό συγκρότημά του, τους «Φατμέ». «Μετά τη διάλυσή τους, σκέφτηκα να τα παρατήσω. Είχα και φίλους μου που είχαν πάει στην Πάρο και είχαν ανοίξει μαγαζιά και σκέφτηκα μέχρι κι αυτό. Τότε έγραψα το τραγούδι “τα καράβια μου καίω”. Για αυτή την εσωτερική πάλη που είχα για τα επαγγελματικά μου, γράφτηκε το τραγούδι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρθηκε επίσης, στην μεγάλη απώλεια, αυτή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα«Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο, όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις κι εσύ και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Θυμάμαι πολύ καλά πως την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη, συνέβη, γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε, μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε μία φάση ωριμότητας, που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε, έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά. Μου λείπει πολύ», τόνισε.

Τέλος, αναφορικά με την οικογένειά του και συγκεκριμένα την κόρη του η οποία γεννήθηκε έντεκα χρόνια μετά τον γιο του, εξομολογήθηκε πως «είχαμε πάρει απόφαση ότι δεν θα έρθει δεύτερο παιδί. Και ήρθε με το έτσι θέλω», για να προσθέσει:

«Για μένα η οικογένειά μου είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός και η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Η σύζυγός μου μού κάνει αμείλικτη κριτική. Είμαι από τους βιαστικούς που παντρευτήκαμε στα 25. Του χρόνου θα κλείσουμε 40 χρόνια γάμου. Το ότι παντρεύτηκα μικρός το καλύτερο πράγμα που έκανα χωρίς δισταγμό».

Διαβάστε επίσης

«The long breakup»: Η ταινία που συμπυκνώνει μια δεκαετία εξελίξεων στην Ουκρανία στην ΕΡΤ2

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Αγγλία και Ελλάδα έτοιμες να ανταλλάξουν απόψεις για τα μάρμαρα του Έλγιν» γράφει γαλλική ιστοσελίδα

Νέα πρόκληση: Τουρκικά μαχητικά πέταξαν 2,5 ναυτικά μίλια από την Αλεξανδρούπολη – Έντονη αντίδραση από το ΥΠΕΞ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:27