search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη δίνει ελπίδα και προοπτική στους πολίτες

25.05.2022 06:00
pasok_new

Το, κατά γενική ομολογία, απόλυτα επιτυχημένο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξέπεμψε κρυστάλλινο μήνυμα ελπίδας, προοπτικής και σταθερότητας.

Στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, θα τεθούν υπό την κρίση και την αξιολογήση των πολιτών, το προγραμματικό πλαίσιο αλλά και η αξιοπιστία της ηγεσίας η οποία θα κληθεί να το υλοποιήσει.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη καταψηφιστεί στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία ως αναξιόπιστη να υλοποιεί όσα υπόσχεται. Συνεπώς, εάν οι εκλογικές επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης μειωθούν έτι περαιτέρω σε σχέση με το 2019 ανακύπτει αυτόματα μείζον ζήτημα αξιοπιστίας και επάρκειας της ηγεσίας της.

Αντίστοιχα για την κυβέρνηση, πιθανή σημαντική εκλογική πτώση θα αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια αλλά και την απογοήτευση των πολιτών για τις ασκούμενες πολιτικές, σηματοδοτώντας συνεπώς την αδυναμία της κυβέρνησης να ανανεώσει την λαϊκή εντολή.

Κατά συνέπεια, η άνοδος των εκλογικών ποσοστών του ΠΑΣΟΚ θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Ανδρουλάκη, ως πρόσωπο αξιοπιστίας και συνέπειας να προχωρήσει δίνοντας ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.

Σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, στις εργασίες του Συνεδρίου θέσαμε τις ιδεολογικοπολιτικές βάσεις για ένα ρεαλιστικό, αποτελεσματικό και εμπνευσμένο πρόγραμμα το οποίο θα οδηγήσει τους νέους, τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους επιχειρηματίες στην ευημερία με δίκαιο τρόπο, βγάζοντας οριστικά την χώρα από τα αδιέξοδα και τις κρίσεις.

Αυτό, λοιπόν, είναι το μέλημά μας για τις επόμενες εκλογές και σε αυτή την κατεύθυνση θα ξεδιπλώσουμε τις προγραμματικές θέσεις μας ενόψει των εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με το παιχνίδι μοιράσματος της εξουσίας στη πλάτη των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να είναι η δύναμη που θα δώσει όραμα και ελπίδα στην ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία.

*Ο Χρήστος Ξενοκώστας είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ανατολικής Αττικής

Διαβάστε επίσης

Βαθυστόχαστος statesman ή οδηγός αυτοβελτίωσης;

Υπερπτήσεις εκνευρισμού…

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Το «νέο» που δεν αρκεί και η πανστρατιά του παλαιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50