search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:07
MENU CLOSE

ΚΝΕ: Πυρά κατά Κεραμέως – «Οι φοιτητές θα απαντήσουν στις προσπάθειες υπονόμευσης των φοιτητικών συλλόγων»

26.05.2022 18:59
kne-09-new

«”Πλανάται πλάνην οικτράν” η κυβέρνηση, αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει έτσι απλά με τους φοιτητές, το κίνημά τους και τις διεκδικήσεις τους.

Οι απέλπιδες προσπάθειες υπονόμευσης των φοιτητικών συλλόγων και αντικατάστασής τους με “απολιτίκ” παραμάγαζα, που θα επικυρώνουν την πολιτική του “Πανεπιστημίου ΑΕ”, θα πάρουν καθαρή και μαζική απάντηση από τους φοιτητές. Το φοιτητικό κίνημα, όπως και το εργατικό-λαϊκό κίνημα, δεν δέχεται κρατικές παρεμβάσεις. Γι’ άλλη μια φορά, η κα Κεραμέως θα φάει τα μούτρα της!» τονίζει η ΚΝΕ σε σχόλιό της και καταλήγει:

«ΥΓ. Αν η κα Κεραμέως θέλει να καταργήσει τη ΔΑΠ, μετά το “στραπάτσο” της, μπορεί να το κάνει στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών της ΝΔ».

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στη Βουλή κατά την συζήτηση του νέου νόμου για τα ΑΕΙ προανήγγειλε την συγκρότηση Συμβουλίου φοιτητών που θα εκλέγεται με ενιαίο ψηφοδέλτιο, κάτι που αναμένεται να υποβαθμίσει τις διαδικασίες των φοιτητικών εκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα έως το 2026 θα καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες της από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Βουλή: Υπερψηφίστηκε ο νέος κλιματικός νόμος και οι τροπολογίες για οικονομική ενίσχυση στο ρεύμα και αναδασωτέες εκτάσεις

ΝΔ: Ας πάψει ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τις ομάδες βίας και την ανομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:07