ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.10.2025 00:34
MENU CLOSE

Οι τιμές των καυσίμων στα νησιά και το νέο πακέτο επιδότησης

27.05.2022 06:00

Μπορεί οι τιμές των καυσίμων να καλπάζουν – προς τα πάνω φυσικά – και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, αλλά η κατανάλωση σύμφωνα με τις μετρήσεις αυξήθηκε πάνω από 20% τον Μάιο.

Οι τιμές, βέβαια, της βενζίνης στα νησιά, λόγω και των μεταφορικών, είναι πολύ υψηλότερες από αυτές στην Αθήνα, ή στην Θεσσαλονίκη και αυτός είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος -προεκλογικός της κυβέρνησης. Λένε λοιπόν, ότι ίσως χρειαστεί ένα πακέτο στήριξης των καταναλωτών ειδικά στα νησιά πριν η τιμή της βενζίνης φτάσει στα 3€ το λίτρο. Το πακέτο μελετάται από το οικονομικό επιτελείο, για το ποια νησιά θα αφορά, πώς θα είναι η κλίμακα επιδότησης και πώς θα δοθεί.

Βέβαια θα περιμένουν την απόφαση του πρωθυπουργού για να επισημοποιηθεί και να ανακοινωθεί στον κατάλληλο χρόνο. Ποιος θα είναι αυτός, δεν ξέρουμε. Αλλά αν συμβεί αυτό, θα είναι στα μέσα του καλοκαιριού για να το θυμάται ο πολίτης τον Οκτώβρη!

Διαβάστε επίσης:

Το σύνθημα «Ελλάς – Γαλλία, Συμμαχία» και στις επενδύσεις

Το deal του Αστέρα, ο εφοπλιστής και οι δρόμοι του… πουθενά

Ο ανασχηματισμός και οι εκλογές, …ένα τσιγάρο δρόμος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.10.2025 00:34
Exit mobile version