search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:09
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Σάλος με τον γιο του Τζο Μπάιντεν – Γυμνός με παράνομο όπλο σε νέο βίντεο (photos)

07.06.2022 14:48
hunterbiden_new

Ένα ακόμη σκάνδαλο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον γιο του Τζο Μπάιντεν έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί τριγμούς στον Λευκό Οίκο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η New York Post, ο γυμνός Χάντερ κουνάει ένα (παράνομα αγορασμένο) πιστόλι και σημαδεύει προς την κάμερα, ενώ βρίσκεται με μία γυμνή γυναίκα σε πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το βίντεο δόθηκε στην nypost από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo.

Το βίντεο δημοσιοποιείται εν μέσω της έξαρσης των μαζικών πυροβολισμών που περιλάμβανε 11 περιστατικά μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τουλάχιστον 15 νεκρούς και 61 τραυματίες σε όλες τις ΗΠΑ.

Ο Χάντερ Μπάιντεν «τράβηξε» το επίμαχο βίντεο στις 17 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο αποκάλυψε πρώτο την ύπαρξή του. Πέντε ημέρες νωρίτερα, είχε αγοράσει ένα πιστόλι διαμετρήματος 38 χιλιοστών στο Ντέλαγουερ.

Προκειμένου να πραγματοποιήσει την αγορά, ο Χάντερ Μπάιντεν απάντησε «όχι» σε μια ερώτηση σχετικά με τον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες, ανέφερε σε παλαιότερο δημοσίευμά του το Politico.

Είναι γνωστό πως ο Χάντερ αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες, ενώ το 2014 είχε απολυθεί από το Ναυτικό γιατί είχε βρεθεί θετικός στην κοκαΐνη. 

Λίγες εβδομάδες αφότου αγόρασε παράνομα το όπλο, η ερωμένη του, η Χάλι Μπάιντεν, χήρα του εκλιπόντος αδελφού του Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε κάδο απορριμμάτων παντοπωλείου, προκαλώντας σχετική έρευνα των Μυστικών Υπηρεσιών και του FBI. Δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με αναφορές των Μυστικών Υπηρεσιών στην Post τον Μάρτιο του 2021, δεν είχε κανένα αρχείο με πράκτορες που ερευνούσαν το περιστατικό.

«Υποκρισία»

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πατέρας του και πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κάλεσε το Κογκρέσο να λάβει νέα μέτρα για τον έλεγχο των όπλων προκειμένου να αναχαιτίσει τη σφαγή, με τηλεοπτικό του διάγγελμα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον από το Ουισκόνσιν έκανε λόγο για «υποκρισία» από τον Αμερικανό πρόεδρο στη συζήτηση για την οπλοκατοχή. «Πριν προτείνει ή ψηφίσει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έπρεπε να εφαρμόσει τους υπάρχοντες νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμη και αν αυτό το πρόσωπο είναι ο γιος του προέδρου».

«Έχω γράψει επιστολές εποπτείας προς τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και το FBI, σχετικά με το περιστατικό με το όπλο του Χάντερ που πετάχτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων πίσω από ένα παντοπωλείο απέναντι από ένα λύκειο στο Ντέλαγουερ. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν έχω λάβει ικανοποιητική απάντηση από αυτές τις υπηρεσίες», πρόσθεσε ο Τζόνσον.

Διαβάστε επίσης:

«Top Gun»: Στο σκαμνί ο… Maverick – Μήνυση στην Paramount για πνευματικά δικαιώματα

ΗΠΑ: Αστυνομικοί άφησαν άστεγο να πνιγεί! Εκλιπαρούσε για βοήθεια και αδιαφορούσαν (video)

Βρετανία: Πύρρειος νίκη για τον Μπόρις Τζόνσον – 148 βουλευτές του έδειξαν την πόρτα της εξόδου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50