search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:45
MENU CLOSE

Disney+: Πρεμιέρα σήμερα με περισσότερες από 800 ταινίες και 450 σειρές (Photos/Video)

14.06.2022 12:02
disney + new

Στις 6 Ιουνίου ’44 πραγματοποιήθηκε η απόβαση των συμμάχων- κατά βάση των Αμερικανών- επι ευρωπαϊκού εδάφους και η ημέρα πέρασε στην ιστορία ως D- day (Disembarkation day- ημέρα απόβασης).

Μια άλλου είδους όμως απόβαση πραγματοποιείται 78 χρόνια (και κάτι μέρες) έπειτα από εκείνη στη Νορμανδία που θα μπορούσε να φέρει την ίδια κωδική ονομασία αλλά με εντελώς διαφορετική σημασία και ανάγνωση.

«D- day», όπου D σημαίνει Disney+. Από σήμερα η συνδρομητική υπηρεσία streaming, το ψηφιακό «παιδί» της ιστορικής χολιγουντιανής βιομηχανίας θεάματος οικογενειακής ψυχαγωγίας λειτουργεί και στην Ελλάδα.

Η Disney+ κάνει «απόβαση» με περισσότερες από 800 ταινίες, πάνω από 450 σειρές μυθοπλασίας αλλά και μια λίστα 120 πρωτότυπες ταινίες και σειρές ειδικά για την πλατφόρμα.

Το μενού περιλαμβάνει εκτός των παραγωγών της Disney, οπτικοαουστικό περιεχόμενο των Pixar, Marvel, National Geographic, Star Wars και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

Ενδεικτικά ο συνδρομητής της OTT θα έχει πρόσβαση σε ταινίες όπως οι «Toy story», «Λούκα», «Soul», «Ενκάντο: Ένας κόσμος μαγικός» της Walt Disney Animation Studios, στους τίτλους με τους υπερήρωες της Marvel αναμεσα τους οι «Captain Marvel», «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», «Eternals», πρωτότυπο περιεχόμενο με κύκλους επεισοδίων της εταιρείας μεταξύ των οποίων οι «Ms Marvel», «Moon Knight», «Loki» κ.ά.

Στο περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, περιλαμβάνονται τίτλοι μεταξύ των οποίων η ταινία δράσης «Free Guy» με τον Ράιαν Ρέινολντς, η πρωτότυπη κωμική σειρά «Only Murders in the Building», οι μίνι σειρές «Pam & Tommy» και «The Kardashians», το θρίλερ μυστηρίου «Έγκλημα στον Νείλο», όπου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Κένεθ Μπράνα, «Η ευνοούμενη», του Γιώργου Λάνθιμου, και η βραβευμένη με Οσκαρ ταινία «Η Χώρα των Νομάδων».

Επισης θα είναι διαθέσιμοι οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών «Grey’s Anatomy», «The Simpsons», «Black-ish», «9-1-1» και «The Walking Dead».

Η υπηρεσία streaming θα προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο «πακέτα». Το βασικό πακέτο έχει μηνιαία συνδρομή 8,99 ευρώ, χωρίς διαφημίσεις στο περιεχόμενό του.

Η έναρξη του Disney+ σηματοδοτεί και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την παγκόσμια πρεμιέρα, στις 24 Ιουνίου, της ταινίας «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο», που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι τους από την Ελλάδα στις ΗΠΑ και την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα και είναι βασισμένη στη συναρπαστική ιστορία της οικογένειας που έφερε στον κόσμο, την πρώτη τριάδα αδελφών που έγιναν πρωταθλητές του NBA – τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks, και τον Κώστα Αντετοκούνμπο των Los Angeles Lakers, καθώς και τον μικρότερο αδελφό τους Άλεξ.

Στην ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» πρωταγωνιστούν οι Ουτσέι Αγκάντα (Uche Agada), Ραλ Αγκάντα (Ral Agada), Ντάγιο Οκενίγι (Dayo Okeniyi), Γετίντε Μπαντάκι (Yetide Badaki), Μανίς Νταϊάλι (Manish Dayal), Τέιλορ Νίκολς (Taylor Nichols).

Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Ακίν Ομοτοσο (Akin Omotoso), με το σενάριο του Αράς Αμελ («Ο Δικός της Πόλεμος») και σε παραγωγή του Μπέρνι Γκόλντμαν («300»). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντάγκλας Τζόουνς είναι παραγωγοί της ταινίας.

Με προσανατολισμό την οικογενειακή ψυχαγωγία, το Disney+ είναι εξοπλισμένο με ρύθμιση ώστε οι γονείς να μπορούν να ελέγχουν το προφίλ των ανήλικων μελών της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης

«Σπαζοκεφαλιά» η διαφημιστική πίτα στη τηλεόραση – Η πρόκληση της επόμενης σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Αρχίζουν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:44