search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:25
MENU CLOSE

Τον Ιούνιο η Disney+ στην Ελλάδα – Ο «πόλεμος» των streaming υπηρεσιών κλιμακώνεται

29.03.2022 13:29
DISNEY-1

Πριν από ένα μήνα είχε γίνει γνωστό ότι η Disney θα έκανε «απόβαση» στην Ευρώπη λανσάροντας, όπως είχε ανακοινώσει, την συνδρομητική υπηρεσία streaming Disney+ σε 42 χώρες, 11 περιοχές και τρείς ηπείρους.

Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στα 42 κράτη και η Disney δημοσιοποίησε ότι η Over The Top υβριδική συνδρομητική υπηρεσία της θα τεθεί σε λειτουργία στην χώρα στις 14 Ιουνίου.

Έδωσε και λεπτομέρειες. Ότι το κόστος μηνιαίας συνδρομής έχει οριστεί για την ελληνική αγορά στα 8,99 ευρώ ενώ αν κάποιος επιθυμεί να κάνει ετήσια συνδρομή το ποσό διαμορφώνεται στα 89,90 ευρώ. Που σημαίνει ότι στους 12 μήνες η πλατφόρμα κάνει δώρο τη συνδρομή δύο μηνών.

O χρήστης- συνδρομητής της Disney+ θα τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με ταυτόχρονο streaming σε έως τέσσερις συσκευές, δημιουργία έως επτά διαφορετικών προφίλ και δυνατότητα «εγγραφής» προγραμμάτων μέχρι και απο 10 συσκευές.

Ακόμα θα υπάρχει η δυνατότητα γονεϊκού ελέγχου καθώς οι γονείς θα μπορούν να δημιουργούν παιδικά προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Διαβάστε επίσης:

Οργή για την τηλεοπτική «ανάσταση» της Τζωρτζίνας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου (photos/video)

To αστείο του Γιώργου Παπαδάκη στον Τσίπρα : «Είναι ελεγμένος ο καφές, μην την πατήσουμε σαν τον Αμπράμοβιτς» (Video)

Μουντιάλ 2022: Η κλήρωση των ομάδων για τους Ομίλους του σε live streaming από τον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:20