search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Η κλήρωση των ομάδων για τους Ομίλους του σε live streaming από τον ΑΝΤ1

29.03.2022 10:07
QATAR_MUNDIAL_NEW

Προσοχή, δεν είναι ψέμα. Την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στις 19.00 ο ΑΝΤ1 θα συνδεθεί απευθείας με την Ντόχα του Κατάρ για να καλύψει την κλήρωση των εθνικών ομάδων για τους Ομίλους του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο χειμώνα στη Μέση Ανατολή, από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Η κλήρωση των 32 ομάδων για τους Ομίλους θα μεταδοθεί  σε live streaming στην ηλεκτρονική διεύθυνση antenna.gr/Qatar2022.

Μέσα από την κλήρωση, θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ την περιγραφή της θα κάνουν ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, οι οποίοι θα έχουν μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο όμιλος ΑΝΤ1 από τον περασμένο Μάιο έχει εξασφαλίσει από την FIFA τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ 2022 για την Ελλάδα, κατ’ αποκλειστικότητα. Τότε ο ο Ζαν Κριστόφ Πετί, ο διευθυντής Δικαιωμάτων ΜΜΕ και υπηρεσιών Περιεχομένου της FIFA είχε σημειώσει πως «o ΑΝΤ1 θα προσφέρει εκτενή κάλυψη της διοργάνωσης στα επίγεια και ψηφιακά του κανάλια, εξασφαλίζοντας ότι αυτό το ξεχωριστό Παγκόσμιο Κύπελλο θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους» και από την πλευρά του ΑΝΤ1 η γενική διευθύντρια του, Στέλλα Λίτου μεταξύ άλλων είχε σημειώσει ότι «η προβολή του Μουντιάλ 2022 είναι μια στρατηγική κίνηση του σταθμού, η οποία ενισχύει το όραμα του Προέδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Κυριακού, να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας από όλα τα Media του Ομίλου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο ΑΝΤ1 είναι το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα που θα προβάλλει το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός του κόσμου, δίνοντας σε όλους τους τηλεθεατές τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τις κορυφαίες στιγμές από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, στη μεγαλύτερη αθλητική σκηνή».

Η κλήρωση των ομάδων την Παρασκευή, νοηματοδοτεί την διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την κορυφαία ποδοσφαιρική διαπλανητική διοργάνωση.

Ταυτόχρονα η  live streaming μετάδοση από το antenna.gr/Qatar2022 τροφοδοτεί τον προβληματισμό και τη συζήτηση που άρχισε  πριν από λίγο στον ευρύτερο δημοσιογραφικό χώρο- ιδίως του αθλητικού ρεπορτάζ- σχετικά με τον τρόπο κάλυψης της διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στα αθλητικά γεγονότα μείζονος σημασίας.

Μένει να αποσαφηνιστεί πως θα γίνει η τηλεοπτική κάλυψη, έχοντας υπόψη ότι ο όμιλος ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή έχει σε πιλοτική λειτουργία την συνδρομητική – streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ και το Μουντιάλ είναι μια πρόκληση η αξιοποίηση της οποίας εκτιμάται ότι θα αποτελέσει μία σημαντική παράμετρος προσέλκυσης συνδρομητών, ώστε η ΟΤΤ του μιντιακού ομίλου να σταθεί με αξιώσεις σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Τηλεθέαση Top-10 25-27/3/2022: «Τούνελ», «Survirvor» και «Γη της ελιάς»- Είδαμε όμως παρέλαση και «Παπαφλέσσα»

Star: Ετοιμάζουν νέα ενημερωτική πρωινή εκπομπή – Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:39