search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Star: Ετοιμάζουν νέα ενημερωτική πρωινή εκπομπή – Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές

29.03.2022 09:24
tileorasi_fota_new

Η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, καθώς σε λιγότερο από τρεις μήνες οι περισσότερες εκπομπές θα ρίξουν αυλαία.

Το STAR που φέτος τόλμησε να παρουσιάσει ένα νέο πρωινό με δυο νέους παρουσιαστές δείχνει πως έμεινε ευχαριστημένο από την φετινή του εκδοχή και έτσι κατά πάσα πιθανότητα το τηλεοπτικό δίδυμο Καρτελιάς – Παπίλα θα μας κρατάνε συντροφιά και του χρόνου, με πολλές αλλαγές όμως.

Όσον αναφορά την πιο πρωινή ζώνη του σταθμού, το Κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θέλει να την ενεργοποιήσει μετά από χρόνια, με μια ενημερωτική εκπομπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σκρομπόλα, το STAR από την προηγούμενη κιόλας σεζόν ήθελε να ενεργοποιήσει την πρώτη πρωινή ζώνη με μια ενημερωτική εκπομπή που θα δίνει πάσα στην ψυχαγωγική.

Οι σκέψεις του σταθμού είναι να την ενεργοποιήσει την νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται με δυο πρόσωπα έκπληξη που προέρχονται από την ενημέρωση. Πιο συγκεκριμένα, τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Σπύρου Λάμπρου και του Γιώργου Ευγενίδη, αλλά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι ίδιοι δεν έχουν κάποια πληροφόρηση, ωστόσο το βρίσκουν μια πάρα πολύ καλή ιδέα.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Τηλεθέαση Top-10 25-27/3/2022: «Τούνελ», «Survirvor» και «Γη της ελιάς»- Είδαμε όμως παρέλαση και «Παπαφλέσσα»

Survivor: Ποιοι είναι οι 4 νέοι παίκτες – Σε ποια ομάδα εντάσσονται (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:29