search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:49
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: O υπουργός που συμφώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην είναι υποψήφιος 

15.06.2022 08:11
papathanasis new

Γράφτηκε, δημοσκοπικά μετρήθηκε και ποτέ δεν διαψεύστηκε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. 

Ωστόσο, αυτό αλλάζει καθώς ο κ. Παπαθανάσης δεν θα είναι υποψήφιος στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης ήρθε σε συμφωνία με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον υπουργό του (ως αναπληρωτής δίνει αναφορά απευθείας στον Πρωθυπουργό) να μην είναι υποψήφιος κυρίως για το Ταμείο Ανάκαμψης και την χρηματοδότηση των έργων που θα τρέξουν το επόμενο διάστημα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Νίκος Παπαθανάσης έχει τεράστιο και δύσκολο χαρτοφυλάκιο. 

Ο κ. Παπαθανάσης σεβάστηκε την επιθυμία του Πρωθυπουργού και έτσι δε θα δώσει τη μάχη του σταυρού.

Σήμερα, Τετάρτη μάλιστα ο κ. Παπαθανάσης μαζί με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη θα δώσουν συνέντευξη τύπου. Θέμα της συνέντευξης Τύπου είναι η εξειδίκευση της λειτουργίας του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου σε συνδυασμό με τους πόρους του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Διαβάστε επίσης

Κώστας Μπακογιάννης: Συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ανήμερα της επετείου του 1987

Τσακαλώτος: Πιο πιθανό να τα βρουν ο Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, παρά η κυβέρνηση με τα λαϊκά και τα μεσαία στρώματα (Video)

ΔΗΜΑΡ: Καταργείται το κόμμα που ίδρυσε ο Φώτης Κουβέλης – Πώς θα αξιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα γραφεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:31