search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:27
MENU CLOSE

Έφτασε η ώρα της δίκης για τον Κέβιν Σπέισι: Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε άνδρες (Video)

16.06.2022 15:37
kevin_new

Χαμογελαστός εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο, ο 62χρονος Κέβιν Σπέισι, δηλώνοντας αποφασισμένος «να αποδείξει την αθωότητα του», καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον τριών ανδρών.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός «αρνείται κατηγορηματικά» τις κατηγορίες, όπως δήλωσαν οι συνήγοροί του στο δικαστήριο, που θα συνεδριάσει και πάλι στις 14 Ιουλίου.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε διάστημα οκτώ ετών, όταν ο Σπέισι ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic.

Ο Σπέισι έφτασε με μία ασημί Μερσέντες στο δικαστήριο και τον συνόδευσαν στην αίθουσα δύο αστυνομικοί και τα μέλη της νομικής ομάδας του, εν μέσω δεκάδων δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.

Ο ηθοποιός, ντυμένος κομψά με ένα μπλε κοστούμι, δεν έκανε καμία δήλωση έξω από το δικαστήριο. Στην αίθουσα αφού κάθισε στο εδώλιο κοίταξε γύρω του και μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομα και την ημερομηνία γέννησης.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «House of Cards» και κάνει γυρίσματα για δύο ταινίες, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τρεις άνδρες στο Λονδίνο και στο Γκλόουτσεστερσάιρ, στο διάστημα 2005-2013, όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic.

«Ο κύριος Σπέισι αρνείται κατηγορηματικά κάθε και όλες τις εγκληματικές ενέργειες σε αυτή την υπόθεση. Έχει δώσει απαντήσεις για όλες τις κατηγορίες σε κατάθεση πριν από τρία χρόνια, το 2019, στις ΗΠΑ και τώρα επιστρέφει οικειοθελώς στη Βρετανία και θα εξακολουθήσει να το κάνει για να αποδείξει την αθωότητά του», δήλωσε ο Πάτρικ Γκιμπς, συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του την κατάθεση που έδωσε στις αρχές της Νέας Υόρκης το 2019 ο Σπέισι, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι σε περίπτωση που ασκηθεί δίωξη εναντίον του θα μετέβαινε στη Βρετανία για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Οι κατηγορίες αφορούν σεξουαλική επίθεση σε άνδρα, που σήμερα είναι περίπου 40 χρόνων, τον Μάρτιο του 2005 στο Λονδίνο, σεξουαλική επίθεση σε άνδρα που τώρα είναι περίπου 30 χρόνων και ο οποίος ενεπλάκη χωρίς την θέλησή του σε σεξουαλική δραστηριότητα, τον Αύγουστο του 2008, στο Λονδίνο και σεξουαλική επίθεση σε άνδρα που σήμερα είναι περίπου 30 χρόνων, και έγινε τον Απρίλιο του 2013 στο Γκλόουτσεστερσάιρ.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά τώρα στο Πανόραμα Βούλας

Πολιτική και ποδόσφαιρο – Ποιες ομάδες υποστηρίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Δούρου μετά την αθώωση: Όταν έχει συμβεί μια τραγωδία, δεν υπάρχουν περιθώρια στιγμιαίας χαράς και προσωπικής δικαίωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:26