search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53
MENU CLOSE

Περιοδεία Ανδρουλάκη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης – Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ (photos)

16.06.2022 15:11
androulakis_toumpa_new

Περιοδεία στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης

Ο κ. Ανδρουλάκης συζήτησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές και άκουσε τα παράπονά τους για την ακρίβεια, τον πληθωρισμό και το ράλι ανατιμήσεων σε καύσιμα και προϊόντα.

Στο περιθώριο της περιοδείας του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ότι το κόστος ζωής έχει γίνει ανυπόφορο και «η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει καταρρεύσει. Τώρα λοιπόν, πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα. Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης. Έρχονται πολύ δύσκολοι καλοκαιρινοί μήνες. Η κυβέρνηση λοιπόν δεν μπορεί να μην παίρνει τέτοιες αποφάσεις και να έχει ως άλλοθι ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο».

Βέβαια, επειδή ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε και στα λημέρια του ΠΑΟΚ δεν γινόταν να μην ρωτηθεί από τους πολίτες για το νέο γήπεδο της ομάδας. Όταν τον ρώτησε λοιπόν ένας φίλαθλος για το νέο γήπεδο της ομάδας του ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε: «Είναι προφανές ότι αυτό το έργο πρέπει να προχωρήσει ως ένα έργο το οποίο θα δημιουργήσει μία ευρύτερη ανάπλαση και θα βελτιώσει τη ζωή των πολιτών και στην Τούμπα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: «Κόκκινο πανί» για τους βουλευτές ο Νότης Μηταράκης

Σπύρος Καρανικόλας: Τα «κενά» στο Βόρειο Τομέα της ΝΔ δημιουργούν συνθήκες υποψηφιότητας

Αλέξης Πατέλης: «Μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή, έπρεπε ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53