search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Στηρίζει τον 18χρονο γιο της η πρώην γυναίκα του – «Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα»

22.06.2022 11:45
Σε πιάνει ίλιγγος: O Ίλον Μάσκ υπέστη τη μεγαλύτερη απώλεια πλούτου σε μία μέρα - Media

«Πολύ υπερήφανη» δήλωσε για το 18χρονο παιδί της η πρώην σύζυγος του Έλον Μασκ, με αφορμή την απόφαση του εφήβου να ζητήσει μέσω δικαστηρίου την αλλαγή του ονόματος και του φύλλου του, για να μην έχει –όπως αναφέρει στην αίτησή του καμία σχέση με τον πολυεκατομμυριούχο πατέρα  του.

Η συγγραφέας Τζουστίν Γουίλσον, που στη διάρκεια του γάμου της με τον Έλον Μασκ, έφερε στον κόσμο δίδυμα αγόρια και τρίδυμα αγόρια, που σήμερα είναι 18 και 16 χρόνων αντίστοιχα, έγραψε στο Twitter: Ο 18χρονος γιος μου, μού είπε «είχα μια παράξενη παιδική ηλικία… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι όσο φυσιολογικός φαίνομαι». Εγώ του είπα: «Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα. Είμαι υπερήφανη για μένα».

Το σχόλιο της μητέρας των παιδιών του Μασκ έγινε καθώς επανήλθαν στο προσκήνιο οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί κατά του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου, ότι είναι τρανσφοβικός.

Το 18χρονο παιδί του Μασκ και της Γουίλσον που πήρε το όνομα Χαβιέρ, ζήτησε από το δικαστήριο να αναφέρεται πλέον ως γυναίκα και να αλλάξει το ονοματεπώνυμό του παίρνοντας το επίθετο της μητέρας του, δηλαδή να αποκαλείται στο εξής Βίβιαν Τζίνα Γουίλσον.

Το σχετικό αίτημα κατατέθηκε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 18 Απριλίου, τρεις ημέρες αφότου το παιδί έκλεισε τα 18 χρόνια, και θα εξεταστεί την Παρασκευή. Ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία ημέρα μετά την Γιορτή του Πατέρα, όταν ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter «Αγαπώ όλα τα παιδιά μου».

Ο Μασκ και η Τζουστίν Γουίλσον παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2008, αφού είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά από δύο κυήσεις, μεταξύ των οποίων και ο 18χρονος Χαβιέρ, που επιθυμεί πλέον να αποκαλείται Βίβιαν Τζίνα. Το παιδί αιτιολογώντας την απόφασή του έγραψε στο αίτημά του προς το δικαστήριο: «Δεν ζω πλέον μαζί, ούτε επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό πατέρα μου, κατά κανένα τρόπο ή σχήμα». Στην ερώτηση για το ποιο είναι το προτιμώμενο φύλλο του, υπογράμμισε την λέξη «θήλυ».

Ο Έλον Μασκ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι τώρα για την υπόθεση. Ωστόσο λίγες μέρες νωρίτερα έγραψε το σχόλιο «Οι αντωνυμίες είναι χάλια», κάτω από ένα emoji με την εικόνα ενός άνδρα που εγκυμονεί.

Είναι αδιευκρίνιστο τι βρίσκεται πίσω από την κραυγαλέα απόρριψη του πατέρα από τον Χαβιέρ και παραμένει άγνωστο αν ο Έλον Μασκ γνώριζε τις προθέσεις του παιδιού πριν συμπληρώσει την αίτηση για αλλαγή φύλλου και ονόματος.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 250 νεκροί από ισχυρό σεισμό (Photos/Video)

Ανησυχητικές εξελίξεις στις σχέσεις Ρωσίας-ΕΕ: Ανοίγει νέο θερμό μέτωπο; – Γιατί είναι σημαντικό το Καλίνινγκραντ (Photo/Videos)

Ρωσία: Συντριβή μαχητικού αεροσκάφος στο Ροστόφ – Νεκρός ο πιλότος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:51