ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:08
MENU CLOSE

Ένα bloodhound για πρώτη φορά νικητής των καλλιστείων Westminster Kennel Club (Photos)

23.06.2022 16:34

Ένα bloodhound με το όνομα Trumpet (Τρομπέτα) κέρδισε το Westminster Kennel Club Dog Show το βράδυ της Τετάρτης και είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένα ράτσα κερδίζει το πολυπόθητο βραβείο.

«Σοκαρίστηκα», είπε η χειρίστρια, συν-εκτροφέας και συνιδιοκτήτρια του bloodhound, η Heather Helmer. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, «και μερικές φορές νιώθω ότι το bloodhound είναι λίγο αουτσάιντερ».

«Αφού γράψατε ιστορία στο show σκύλων, έχει ο Trumpet αίσθηση του πόσο ξεχωριστός είναι;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την χειρίστρια.

«Νομίζω ναι», απάντησε εκείνη.

Μετά τη νίκη του, ο Trumpet πόζαρε υπομονετικά για αμέτρητες φωτογραφίες, αρχίζοντας τελικά να κάνει ό,τι κάνουν καλύτερα τα κυνηγόσκυλα – να μυρίζουν τριγύρω. Εξέτασε μερικά διακοσμητικά λουλούδια που είχαν στηθεί για τις φωτογραφίες, χωρίς όπως να φαίνεται να βρήκε τίποτα αξιοσημείωτο.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερα από 3.000 καθαρόαιμα σκυλιά. Στόχος ήταν να ανακηρυχθεί νικητής ο σκύλος που αντιπροσωπεύει περισσότερο το ιδανικό για τη ράτσα του.

Συνήθως πραγματοποιείται το χειμώνα στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ενώ η παράσταση μεταφέρθηκε στο προάστιο Lyndhurst πέρυσι και φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Τρίτη καταγγελία για βιασμό σε βάρος της υφυπουργού του Μακρόν – Η θέση της κυβέρνησης

Καίτη Γαρμπή για τo «ξύλο» στα MAD VMA 2022: «Θρίλερ ζήσαμε χθες βράδυ»

Μιχάλης Μυτακίδης: «Το έντεχνο είναι πιο υποκριτικό από την trap – Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα» (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:07
Exit mobile version