ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:39
MENU CLOSE

Mad VMA 2022: Η απάντηση του dj Βαλεντίνο μετά τον σάλο για την... αόρατη κονσόλα! (video)

24.06.2022 10:10

Απάντηση μέσω twitter έδωσε ο dj Valentino για την… αόρατη κονσόλα στα Mad VMA 2022 που έγινε viral και προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ».

Ο χρήστης του Twitter επέμεινε και του επισήμανε ότι ένα τηλεοπτικό σόου, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός λέγοντας στον Valentino: «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι» .

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο γνωστός dj.

Και πρόσθεσε: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

Διαβάστε επίσης:

Με απώλεια μνήμης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον Alpha – Νέο ιατρικό δράμα

Mad VMA 2022: Έντονες αντιδράσεις από την κίνηση ανθρώπων δισκογραφικής εταιρείας να σπρώξουν παιδί της παραγωγής (Video)

Συνέντευξη του Τομ Χανκς στην Καθημερινή

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:37
Exit mobile version