search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:38
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Comeback» στην κορυφή για το Mega, έπειτα από το ΣΚ – Μεγαλύτερη η συγκέντρωση στα «Others»

28.06.2022 15:09
tileorasi_28322_new

Το μεγαλύτερο κομμάτι (15.5%) από την πίτα τηλεθέασης απέσπασε τη Δευτέρα (27/6) το Mega, επιστρέφοντας στις προτιμήσεις των περισσότερων, έπειτα από την υποχώρηση που κατέγραψε για το κανάλι της Συγγρού η Nielsen το Σαββατοκύριακο στη διάρκεια του οποίου ο Alpha υπερίσχυσε το Σάββατο και ο ΣΚΑΪ την Κυριακή.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς απέσπασε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο προτιμήσεων (13,5%) και ήταν οριακά μεγαλύτερο από εκείνο του ΑΝΤ1 (13,4%).

Ο ΣΚΑΪ έχασε «έδαφος»- από το 15,3% της Κυριακής υποχώρησε στο 13%, ενώ βελτίωση σημείωσε το Star (10,2% τη Δευτέρα έναντι 9,3% την Κυριακή).

Τα άλλα κανάλια στο σύνολο τους κατέγραψαν απώλειες με πιο αξιοσημείωτη αυτή της ΕΡΤ2 (1,5% έναντι 3,7%).

Εντωμεταξύ το άθροισμα των μεριδίων των καναλιών ανέρχεται σε ποσοστό 79% και όπως επισημαίνει η Nielsen στην δημοσιοποίηση των δεδομένων της, ένα άλλο ποσοστό (που στην προκειμένη περίπτωση χθες ήταν στο 21%), διόλου αμελητέο, πιστώνεται στα ακαθόριστα «Others» μεταξύ των οποίων πάσης φύσεως συνδρομητικές πλατφόρμες (ή και) υπηρεσίες streaming, YouTube κλπ.

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο

ΣΚΑΪ: «Άγρια Γη» για Ζέτα Δούκα και Παναγιώτη Μπουγιούρη

Η Σοφία Μουτίδου «τα έβαλε» με το Twitter και οι χρήστες… τη δίκασαν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:36