search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:47
MENU CLOSE

ΗΠΑ: 8χρονο παιδάκι σκότωσε βρέφος «παίζοντας» με το όπλο του πατέρα του 

29.06.2022 07:53
gun new

Σοκ προκαλεί νέο δυστύχημα – άλλο ένα στην μακρά λίστα – που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ένα παιδάκι – ηλικίας μόλις 8 ετών – ενώ «έπαιζε» με το όπλο του πατέρα του, σκότωσε ένα βρέφος και τραυμάτισε ακόμα ένα. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε μοτέλ στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο πατέρας του είχε πάει να βρει τη σύντροφό του. Εκείνος πήγε με τον γιο του. Εκείνη με τα δίδυμα παιδιά της, δύο ετών, και την κορούλα της, ενός έτους.

Κάποια στιγμή, εκείνος βγήκε από το δωμάτιο και άφησε το όπλο «σε ντουλάπι», εξήγησε ο σερίφης Σίμονς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ξέροντας πού ήταν κρυμμένο, «ο γιος του το πήρε κι άρχισε να παίζει με αυτό».

«Πυροβόλησε το βρέφος ενός έτους και το σκότωσε. Αφού το διαπέρασε, η σφαίρα τραυμάτισε το ένα από τα δίδυμα, που όμως αναμένεται να επιζήσει», πρόσθεσε ο σερίφης, υπογραμμίζοντας πως η μητέρα των θυμάτων… κοιμόταν.

Απέκρυψε το όπλο και στοιχεία

Όταν επέστρεψε ο πατέρας, αφαίρεσε από το δωμάτιο το όπλο και ουσίες, πιθανόν ναρκωτικά, προτού φτάσει η αστυνομία.

Ο πατέρας, ο Ρόντερικ Ράνταλ, 45 ετών, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αμέλεια που είχε συνέπεια ανθρωποκτονία, για παράνομη οπλοκατοχή και για αφαίρεση αποδεικτικών στοιχείων από τόπο εγκλήματος, δήλωσε ο Τσιπ Σίμονς, ο σερίφης στην κομητεία Εσκάμπια.

«Κάθε χρόνο, εκατοντάδες παιδιά στις ΗΠΑ βρίσκουν γεμάτα όπλα που δεν έχουν αποθηκευτεί με ασφαλή τρόπο, σε ντουλάπια, σε κομοδίνα, σε σακίδια πλάτης, σε τσάντες, ή απλά παρατημένα» και πυροβολούν χωρίς να το θέλουν, τόνιζε σε πρόσφατη έκθεσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Everytown For Gun Safety.

Διαβάστε επίσης

Καύσιμα με δελτίο στη Σρι Λάνκα – Mια ιστορία από τα… προσεχώς

Πίεση Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν – «Δεν είπε λέξη για τα νησιά – Τώρα κάνει τον νταή»

Τζόνι Ντεπ: Δεν επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής – Τι απάντησε ο εκπρόσωπός του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:46