search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:30
MENU CLOSE

Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 η Σκορδά: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της παρουσιάστριας (video)

01.07.2022 11:05
faih-skorda-new

Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 φαίνεται ότι μένει η Φαίη Σκορδά, καθώς το συμβόλαιό της έληξε χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Ωστόσο, σταθμός και παρουσιάστρια συμφώνησαν να συνεχίσουν κανονικά τη συνεργασία τους μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το zappit, η απόφαση είναι επίσημη και πλέον, η παρουσιάστρια μελετά τις προτάσεις που έχει από άλλους σταθμούς.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Φαίης Σκορδά;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κηφισιάς ο οποίος της δίνει τη δυνατότητα να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή.

Επιπλέον, η εκπομπή πρόκειται να έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης.

Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00, μια ώρα που επιθυμεί και η ίδια η Φαίη.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη πρόταση που έχει δεχτεί η Φαίη Σκορδά, με τον ΣΚΑΪ να είναι ακόμα ένας σταθμός που τη διεκδικεί.

Ενώ, λοιπόν, μέχρι πριν από μερικές μέρες οι ιθύνοντες διέψευδαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε επικοινωνία του σταθμού με την παρουσιάστρια, φαίνεται πως αυτό άλλαξε στην πορεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του zappIT, ο ΣΚΑΪ έχει κάνει τη δική του πρόταση στην Φαίη Σκορδά, παρά τις προσπάθειες για διάψευση.

Διαβάστε επίσης:

Νεύρα Πορτοσάλτε για το Turkaegean – «Θέλω να κάνω μονόλογο» – Ειρωνείες και βαριές κουβέντες για Τσίπρα (video)

Σασμός: Τρεις πρωταγωνιστές της σειράς στον «Παράδεισο των Κυριών» (Photos)

Η Γη Της Ελιάς: Με αίμα «βάφτηκε» το τελευταίο επεισόδιο – Συγκλόνισε το φινάλε τη σειράς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58