Maneskin: Σχεδόν 70.000 θεατές χωρίς μάσκα σε συναυλία τους στη Ρώμη - Στο κοινό η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της (Photo)
10.07.2022
13:34
Πάνω από 70.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Maneskin στο Circo Massimo της Ρώμης.
Πολλοί επιστήμονες, τις προηγούμενες ημέρες είχαν ζητήσει την αναβολή της συναυλίας, για να αποφευχθεί διασπορά του κορωνοϊού.
Ο Δήμος της Ρώμης, όμως, αποφάσισε ότι η συναυλία έπρεπε να πραγματοποιηθεί κανονικά, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.
Ο Ιταλός υφυπουργός υγείας, Πάολο Σιλέρι, υπογράμμισε χθες ότι «αν ήταν νέος, θα πήγαινε να δει τους Maneskin, αλλά φορώντας μάσκα».
Τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, σε συνδέσεις τους με το Circo Massimo, έδειξαν, τελικά, ότι η συντριπτική πλειονότητα των θεατών που πήγε να ακούσει τα τραγούδια του ιταλικού ροκ-ποπ συγκροτήματος χωρίς να έχει λάβει κανένα μέτρο προστασίας: ούτε χρήση μάσκας ούτε τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.
«Έχουμε μάσκα, αλλά δεν την φοράμε διότι κάνει ζέστη και δεν βολεύει», ήταν μια από τις συχνότερες απαντήσεις στην ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την ανάγκη «θωράκισης» κατά της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Δείτε εικόνες από το μεγάλο event, στο οποίο έδωσαν το παρών και σελέμπριτις, όπως η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της, Σάιλο.
Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στη Ρώμη για να δουλέψει στον σκηνοθετικό της ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Without Blood».
Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο φακός την «τσάκωσε» στους δρόμους της πόλης μαζί με το καστ και την ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ.
Διαβάστε επίσης:
Η Μόσχα περιόρισε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt
Νότια Αφρική: Μακελειό με 18 νεκρούς από πυροβολισμούς σε μπαρ