search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03
MENU CLOSE

Eurovision: Οι Maneskin ποζάρουν ολόγυμνοι και προκαλούν (Video/Photo)

06.10.2021 11:05
maneskin-new

Τα μέλη του συγκροτήματος Måneskin, που κέρδισαν τη φετινή Eurovision εκπροσωπώντας την Ιταλία προκαλούν για ακόμη μια φορά.

Σε νέα τους φωτογράφιση για την προώθηση του single “Mamma Mia” που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, τόσο ο Damiano David που είναι ο frontman του συγκροτήματος όσο και η υπόλοιπη ομάδα ποζάρουν στον φακό ολόγυμνοι!

Οι εκκεντρικοί Ιταλοί rockstars φαίνεται ότι έχουν βάλει σκοπό να σχολιάζονται για τη στάση και τις επιλογές τους, κάτι που μέχρι στιγμής καταφέρνουν, αν κρίνουμε από την ανταπόκριση των followers τους στα social media.

Οι αντιδράσεις μετά τη νίκη τους στη Eurovision

Ο Νταμιάνο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν σε ένα πλάνο φαινόταν σκυφτός επάνω στο τραπέζι με πολλούς να καταγγέλουν ότι έκανε χρήση κοκαΐνης. Έπειτα από τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ο Ιταλός βγήκε ωστόσο «καθαρός», βάζοντας τέλος στις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Δήμου: «Αν είναι να με διασωληνώσουν, προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου» (Video)

Η μεγάλη επιστροφή της Αντέλ με νέο τραγούδι (video)

Guardian: 2 ελληνικοί προορισμοί στη λίστα με τους 10 καλύτερους του φθινοπώρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02