search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:54
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει στην αθωότητά της – Τι υποστηρίζει στο υπόμνημά της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

13.07.2022 22:44
patra09-new

Απολογητικό υπόμνημα 17 σελίδων κατέθεσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, επιμένει ότι είναι αθώα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της: Της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, στο υπόμνημά της αναφέρεται στις κακώσεις που εντόπισαν οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς στα πρόσωπα των παιδιών.

Σύμφωνα με την ίδια, οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών ανάνηψης τόσο στην Μαλένα όσο και στην Ίριδα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, στηρίζει τον ισχυρισμό της με εκθέσεις ειδικών.

Επίσης, στο υπόμνημα, περιγράφει τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Απλό την πλευρά της κατηγορουμένης, ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε , μιλώντας στον Αντ1 για την προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό εντολέα του.

«Αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε πράξης που θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Δηλώνει ότι ούτε καν θα περνούσε ποτέ ως ιδέα από το μυαλό της να κάνει κάτι κακό στα σπλάχνα της όπως λέει η ίδια».

Διαβάστε επίσης:

Σάμος: Σώος ο τέταρτος επιβαίνων στο ελικόπτερο που κατέπεσε – Κολύμπησε μόνος του έως τη στεριά

Θεσσαλονίκη: Καταστράφηκε κατάστημα αθλητικών ειδών λόγω φωτιάς – «Βραχυκύκλωμα» βλέπει ο ιδιοκτήτης

Πέθανε ο Νίκος Χατζηκώστας, ο θρυλικός Παεζάνο της Φωκίωνος Νέγρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34