search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Δολοφονική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ιριδας – Την Τρίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών

17.06.2022 20:49
patra- paidakia09-new

Εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, την Τρίτη παραδίδεται το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά, για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια εναντίον των δύο κοριτσιών με περισσότερη βεβαιότητα για την μικρή Ίριδα που έφυγε από τη ζωή στον 6ο μήνα της ζωής της.

Όλα αυτά αναμένεται να περιγράφονται στο πόρισμα των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών που έχουν αναλάβει εκ νέου να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου των δύο κοριτσιών.

Το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, η 9χρονη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με το πόρισμα θανάτου της, πέθανε μετά από χορήγηση υπερβολικής δόσης κεταμίνης και για τη δολοφονία της είναι ήδη προφυλακισμένη η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, με την ίδια να αρνείται κάθε ευθύνη για τον θάνατο της κόρης της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στην οκτάωρη κατάθεσή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δήλωσε πεπεισμένος για την ευθύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, δήλωσε ωστόσο ότι δεν έχει στοιχεία ότι η εν διαστάσει σύζυγός του εμπλέκεται στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Λιγνάδη: Αυτοί οι τύποι είναι βίζιτες, κατέθεσε για τους καταγγέλλοντες ο Διονύσης Παναγιωτάκης

Επίσημα η αναπροσαρμογή των κομίστρων των ταξί – Πώς διαμορφώνεται το νέο τιμολόγιο

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταπέλτης ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Σκότωσε την Τζωρτζίνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:44