Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σόνκα Ντουκουρέ – η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη βιογραφική ταινία «Έλβις» υποδυόμενη την «Μπιγκ Μάμα» Θόρντον – βρέθηκε σήμερα νεκρή στο σπίτι της στο Νάσβιλ του Τενεσί, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ένα από τα παιδιά της 44χρονης την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και έτρεξε σε γειτονικό σπίτι ζητώντας βοήθεια.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Νάσβιλ, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.
Ο δήμαρχος του Νάσβιλ, ο Τζον Κούπερ, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Twitter τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης, σημειώνοντας πως είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Φρισκ στην πόλη που αποκαλούσε «σπίτι» της εδώ και πολλά χρόνια.
Η συμμετοχή της Σόνκα Ντουκουρέ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τον «βασιλιά του ροκ εν ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ ήταν το πρώτο σημαντικό κινηματογραφικό της εγχείρημα.
Διαβάστε επίσης:
Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Ο όρος στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που σχετίζεται με το σεξ
Τήνος: Για το Taxidi αφήσαμε (για λίγο) τα χωριά και πήγαμε στη Χώρα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.