search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα αποφυλάκισης – Τι λέει ο δικηγόρος της για το «βραχιολάκι»

27.07.2022 00:05
pispirigkou apologia987-new

Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, καταθέτοντας αίτημα για την αποφυλάκισή της.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατο η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα να βγει με βραχιολάκι και να υπάρξει κατ’ οίκον περιορισμός.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε αρχικά: «Με το υπόμνημα που καταθέσαμε και με βάση την πορεία των πραγμάτων θα αιτηθούμε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, απομακρύνεται η σκέψη για κατ’ οίκον περιορισμό, με τον δικηγόρο της να λέει: «Ναι μεν νομικά υφίσταται η δυνατότητα, όμως πρακτικά είναι αδύνατον, αυτήν τη στιγμή, με τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι αδύνατο να μπορέσει η κατηγορούμενη να αναλάβει και να σηκώσει τη συγκεκριμένη δαπάνη».

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου θεωρεί ότι «δεν τίθεται θέμα εμπλοκής άλλων προσώπων στην υπόθεση».


Τι κατέθεσε στο απολογητικό της υπόμνημα για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας


Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη απολογήθηκε τη Δευτέρα, επί τέσσερις ώρες, για τη νέα κατηγορία που έχει απαγγελθεί εις βάρος της και αφορά το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας της ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χρ. Σαλάππα, οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή. Μέσω ενός οκτασέλιδου υπομνήματος, αρνήθηκε και πάλι τις κατηγορίες που της αποδίδονται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου, από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη ή υποψία τέλεσης της αποδιδόμενης απόπειρας σε βάρος του ίδιου του παιδιού της.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στα Σπάτα: «Δεν ήμασταν στην Ελλάδα», λένε οι γονείς του 22χρονου που διαμελίστηκε από έλικα
Πάτρα: Ποινή φυλάκισης για τον 45χρονο που απειλούσε αστυνομικούς με όπλο και φιάλη υγραερίου

Σωκράτης Μάλαμας: Πήρε «φωτιά» το Twitter επειδή ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη – Τι απαντά


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:50