search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Σπάτα: «Δεν ήμασταν στην Ελλάδα», λένε οι γονείς του 22χρονου που διαμελίστηκε από έλικα

26.07.2022 23:35
elikoptero_new

Νέα στοιχεία για το δυστύχημα σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα με θύμα έναν 22χρονο Βρετανό έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μία ημέρα μετά την τραγωδία.

Οι γονείς του 22χρονου Βρετανού δεν ήταν μαζί του στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι δηλώνουν στην Daily Mail.

Η πληροφορία ανατρέπει τις αρχικές αναφορές ότι επέβαιναν στο δεύτερο ελικόπτερο, το οποίο προσγειώθηκε σε άλλο σημείο για να μην έλθουν οι γονείς αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα του νεκρού γιου τους.

«Μάθαμε τι συνέβη χθες στις 10 το βράδυ (μεσάνυχτα στην Ελλάδα)», δήλωσε η μητέρα του Τζακ Φέντον στη βρετανική εφημερίδα. «Μας τσάκισε, ήταν το καλύτερο αγόρι», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι ο πιλότος είναι υπό κράτηση. Από ό,τι φαίνεται ήταν το πιο τρομακτικό ατύχημα», είπε.

«Αποβιβάστηκε με ασφάλεια όταν προσγειώθηκε στην Αθήνα αλλά για κάποιο λόγο πήγε πίσω από το ελικόπτερο. Τον σκότωσε ο πίσω έλικας, ήταν ακαριαίο».

Η ίδια είπε ακόμη ότι ο 21χρονος γιος της ταξίδεψε στην Ελλάδα με φίλους του που γιόρταζαν τα γενέθλιά τους. «Η οικογένειά του μείναμε στο Κεντ, δεν πήγαμε στην Ελλάδα. Μαζί τους ήταν ο πατέρας ενός από τους φίλους του», είπε.

Επιπλέον, η Βικτόρια Φέντον είπε ακόμη ότι η πτήση των νεαρών Βρετανών από την Αθήνα στη Μύκονο ήταν χωρίς προβλήματα, όπως και η πτήση της επιστροφής, πριν συμβεί το δυστύχημα. Όπως είπε, ο γιος της και οι φίλοι του δεν είχαν πιει καθόλου.

«Είχε βγει το περασμένο βράδυ και όλη μέρα [εννοεί τη Δευτέρα] δεν είχε πιει τίποτα, παρά μόνο νερό. Ο Τζακ και οι φίλοι του ήταν όλοι νηφάλιοι».

Η Daily Mail επισημαίνει ότι στο δεύτερο ελικόπτερο, που τελικά προσγειώθηκε αλλού, ήταν οι γονείς ενός από τους φίλους του Τζακ.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ποινή φυλάκισης για τον 45χρονο που απειλούσε αστυνομικούς με όπλο και φιάλη υγραερίου

Σωκράτης Μάλαμας: Πήρε «φωτιά» το Twitter επειδή ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη – Τι απαντά

Εύη Καλογηροπούλου: Η τοποθέτηση της στα σχόλια για την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο – «Στην αρχή γελούσα, τώρα όχι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50