search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ 

05.08.2022 18:50
pasok new

Πλήρως δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι νιώθουν στο ΠΑΣΟΚ από τις σημερινές εξελίξεις στην υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη

Με μπαράζ εμφανίσεων στα ΜΜΕ και αναρτήσεων στα Social Media στελέχη του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν δικαιωμένοι τόσο από τα όσα συνέβησαν σήμερα με τις παραιτήσεις του ΓΓ του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και του Επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, όσο και από την τακτική που ακολούθησαν όλο αυτό το διάστημα. 

«Το ΠΑΣΟΚ χάραξε θεσμικό δρόμο και κινήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα χωρίς ακρότητες», διαμηνύουν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Ευαγγελίας Λιακούλη που σε ανάρτηση της στα Social Media μιλάει για δικαίωση Ανδρουλάκη. 

«Οι νοσταλγοί των σκοτεινών εποχών, επανήλθαν δριμύτεροι, αλλά απέτυχαν. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατάφερε, με πίστη στις αρχές της Δημοκρατίας και Διαφάνειας, να τους αποκαλύψει. Σήμερα δικαιώνεται. Οι πολιτικές ευθύνες της Κυβέρνησης για την παγίδευση του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, παρά τις συστηματικές προσπάθειες σκόπιμης υποβάθμισης του θέματος, δεν μπόρεσαν να μείνουν στην αφάνεια», σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο topontiki.gr σημειώνουν ότι τώρα ξεκινάει ο αγώνας για την Δημοκρατία και υπενθυμίζουν παράλληλα τον αγώνα που έχει δώσει ο χώρος στην Μεταπολιτευτική Ελλάδα. 

Σε όλες τις τοποθετήσεις τους αναγνωρίζουν τις ευθύνες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και περιμένουν εξηγήσεις. 

Διαβάστε επίσης:

Αγωγή Δημητριάδη κατά Reporters United και Θανάση Κουκάκη

Νέα Δημοκρατία: Βουλευτής ενημέρωσε τα κανάλια ποιες μέρες θα είναι Αθήνα για να είναι στα πάνελ 

Θετικός στον κορωνοϊο ο Κώστας Μπακογιάννης: «Τα καλά νέα είναι πως…» (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01