ΠΕΜΠΤΗ 23.10.2025 14:31
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αγοράκι 3 ετών κατάπιε λουρί ρολογιού - Πνιγόταν μπροστά στους γονείς του

17.08.2022 20:59

Τραγικές στιγμές έζησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη όταν αντίκρισε το μικρό τους παιδί να πνίγεται.

Στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά μετέβη άμεσα η Ελληνική Αστυνομία με ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικό, ενώ γρήγορα έφτασε και το ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο μικρό αγοράκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγοράκι κατάπιε λούρι από ρολόι και μάλιστα το αντικείμενο είχε σφηνώσει για αρκετή ώρα στον λαιμό του αγοριού, με αποτέλεσμα να πέσει το οξυγόνο του.

Η περιπέτεια του μικρού αγοριού είχε αίσιο τέλος, καθώς ο πατέρας του τρίχρονου ήταν αυτός που κατάφερε τελικά να αφαιρέσει το αντικείμενο από το λαιμό του παιδιού του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση revenge porn συγκλονίζει τη Χαλκιδική – Ξεσπά το ανήλικο θύμα (Video)

Δολοφονία στην Άρτα: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του 29χρονου που σκότωσε τον πρώην πεθερό του (Video)

Βραυρώνα: Πάρκαραν το αυτοκίνητο και πήγαν για μπάνιο – Λύθηκε το χειρόφρενο και το βρήκαν στη θάλασσα

ΠΕΜΠΤΗ 23.10.2025 14:24
Exit mobile version