search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:01
MENU CLOSE

«Αιμοδοσία» τηλεθέασης από μπάσκετ και στίβο στα κρατικά κανάλια

19.08.2022 17:12
tv_new
Πηγή: Unsplash

Απρόσμενα υψηλή τηλεθέαση είχε χθες (18/8) το σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Θα σε δω στο πλοίο» του Alpha.

Κάποιοι είχαν ήδη ξυπνήσει και στις 07.00 ήταν συντονισμένοι στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς παρακολουθώντας το επεισόδιο της εύθυμης σειράς που έδωσε και καλή «πάσα» τηλεθέασης στην ειδησεογραφική εκπομπή «Alpha τώρα».

Ως ένα βαθμό η σειρά με τους Τάσο Χαλκιά- Γιώργο Παρτσαλάκη συνέβαλε στην διατήρηση του ημερήσιου μεριδίου τηλεθέασης συγκριτικά με εκείνο που είχε μια ημέρα νωρίτερα.

Μάλιστα η σειρά έφθασε να «κοντράρει» ενημερωτικές εκπομπές των Mega, Open, ΑΝΤ1.

Στο μεταξύ τα μερίδια των κρατικών ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 διατηρήθηκαν για την εποχή σε τουλάχιστον ικανοποιητικά επίπεδα. Στην διατήρηση δυναμικής της ΕΡΤ1 βοήθησε η απευθείας μετάδοση του αγώνας μπάσκετ Γεωργίας- Ελλάδας στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις, ενώ το μερίδιο της ΕΡΤ2 διαμορφώθηκε στο 5%  χάρη στις ζωντανές μεταδόσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Μόναχο.

Το πρωί της Πέμπτης η ΕΡΤ2 κάλυψε σε απευθείας σύνδεση  τον αγώνα της Ελίνας Τζένγκο στα προκριματικά ακοντισμού με όριο τα 61 μ. στη συνέχεια ήταν οι προσπάθειες του Εμμανουήλ Καραλή στα προκριματικά για το άλμα επί κοντώ, γύρω στις 13.00 ήταν ο ημιτελικός των 400 μ. μετ΄εμποδίων με τη Δήμητρα Γναφάκη  και κατόπιν τα 200 μ. ανδρών με τη συμμετοχή του Πάνου Τριβυζά  και στις 14.00  έτρεξε στα 200 μ. και προκρίθηκε η Άρτεμις Αθανασίου.

Το βράδυ πέραν τους τελικούς και ημιτελικούς μεταδόθηκαν και οι προσπάθειες του Χρήστου Φραντζεσκάκη στον τελικό της σφύρας.

Βελτιωμένα ήταν τα μεγέθη μεριδίων, εξάλλου, των ΑΝΤ1 και Star σε σχέση με εκείνα που κατάφεραν μια ημέρα πριν.

Διαβάστε επίσης:

Ο θριλερικός «Γλυκάνισος»… μιλά για την προσφυγική κρίση μέσα από έναν έρωτα (photos/video)

Τηλεθέαση: Αναβαθμισμένα δεδομένα στις μετρήσεις της Nielsen από 1η Σεπτεμβρίου

ΕΡΤ: Δεν λογοκρίθηκε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του τέως ΠτΔ για τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34