search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:12
MENU CLOSE

Ο θριλερικός «Γλυκάνισος»… μιλά για την προσφυγική κρίση μέσα από έναν έρωτα (photos/video)

19.08.2022 13:03
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ (1)

Με γυρίσματα στους παραδοσιακούς οικισμούς του  Μόλυβου και του Πλωμαρίου, αλλά και στη Μυτιλήνη ο «Γλυκάνισος» είναι ένα κοινωνικοαισθηματικό θρίλερ που φέρνει στο επίκεντρο της ιστορίας των επεισοδίων του την κρίση του προσφυγικού που βιώνουν ιδίως τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, με «όχημα» τον έρωτα ενός ντόπιου και μιας γυναίκας από τη Συρία με καταβολές από την Κρήτη που φθάνει ως πρόσφυγας στη Λέσβο.

Ο ΣΚΑΪ μόλις έδωσε πρώτη γεύση για ότι θα ξεδιπλωθεί από τον Σεπτέμβριο μέσα από τα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» με τον έρωτα του Στρατή και της Ραζάν να κυριαρχεί στο τηλεοπτικό κάδρο.

Ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων της σειράς στη Λέσβο ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστούν λίγο πιο μετά στην Αθήνα αλλά και στο νησί του Βορείου Αιγαίου.

Στους κεντρικούς ρόλους εμφανίζονται οι Γιώργος Παπαγεωργίου και Ελένη Πιερίδου και πρωταγωνιστούν επίσης οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανος Σταματάκης κ.ά.. Το σενάριο είναι του Γιώργου Κυρίτση σε ιδέα της Ρόζυ Ρήγα και η σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Αναβαθμισμένα δεδομένα στις μετρήσεις της Nielsen από 1η Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ: Το streaming ξεπέρασε την «παραδοσιακή» τηλεόραση

Το «χάλκινο» βραβείο τηλεθέασης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:11