search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Μονομαχία για την δεύτερη θέση – Ανεπηρέαστος ο Alpha (Πίνακες)

24.08.2022 14:01
tiletheasi new

Τη μερίδα του λέοντος από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης και μάλιστα χωρίς μεταβολή στο μέγεθος της, διατήρησε ο Alpha χθες σε σχέση με την Δευτέρα ήταν όμως μικρότερο κατά μιάμιση ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με το μερίδιο που είχε την περασμένη Τετάρτη.

Για το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι της πίτας, αναμετρήθηκαν Σκάι και Mega, με το κανάλι του Φαλήρου, χάρη και στην καθημερινή σειρά «Άπιστος» σε πρώτη μετάδοση, να το «κερδίζει» και το Mega να αποσπά το τρίτο καλύτερο μερίδιο της ημέρας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Το Star με 8,6% πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση και η ΕΡΤ1 απείλησε να προσπεράσει τον ANT1 ο οποίος με μόλις 0,2% διαφορά από το κρατικό κανάλι κατάφερε να διακριθεί στην πέμπτη θέση.

Στη θέση του παράμεινε το Open αν και με μείωση του μεριδίου του (5%) σε σχέση με την Δευτέρα (6,1%), πλην όμως καλύτερο από εκείνο που είχε καταφέρει την ίδια ημέρα πριν από μια εβδομάδα.

Σκληρές κόντρες καταγράφηκαν επίσης ανάμεσα σε ΕΡΤ3, ΕΡΤ2 και Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης

«House of the Dragon»: Δέκα εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας «εισβάλλει» στη σειρά – Πόνος, εκδίκηση και θάνατος στα νέα επεισόδια (Video)

Το «κόλλημα» με τις ειδήσεις αυξάνει τα προβλήματα υγείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:53