search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Ηλεκτρική η καρέκλα του Μπρατάκου 

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2245
01/09/2022
03.09.2022 07:55
Giannis Bratakos_new

Σχεδόν αναμενόμενη ήταν η «υπουργοποίηση» και όχι ο διορισμός του στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπρατάκο, ο οποίος αντιμετώπισε πολλά γραφειοκρατικά κωλύματα. Για γραφειοκρατικούς λόγους λοιπόν, επελέγη να γίνει υφυπουργός με αρμοδιότητες Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού.

Αυτό που έχει να αναλάβει ο Μπρατάκος είναι το δύσκολο έργο που είχε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους υπουργούς και το Μαξίμου, αλλά και με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Με λίγα λόγια το έργο του Μπρατάκου είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς πρέπει να «αποκρούσει» τα παράπονα και των «γαλάζιων», οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πρόσφατα στον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπούγα.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης έχει καιρό να δει τους βουλευτές του και πολλά αιτήματα έχουν καθυστερήσει.

Δεν αποκλείεται να δούμε και μία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τη ΔΕΘ. «Πρέπει οι αντιδραστικές «γαλάζιες» φωνές των βουλευτών μας να πέσουν» μας μεταφέρει κορυφαία πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλογιάννη εναντίον Τσιάρα για τον διορισμό Παγουτέλη στον Άρειο Πάγο

«Φλερτάρει» με τη διαγραφή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν

Ξόρκι και στην ηττοπάθεια 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32