search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:10
MENU CLOSE

«Δηλητήριο» Παπανώτα για Μαλέσκου: «Δίκαια έμεινε εκτός – Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά»

04.09.2022 17:04
papanwtas_new

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα νέα ξεκινήματα και τις απουσίες μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Open Weekend, λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy Day.

Απαντώντας σε ερώτηση για την απουσία της Ιωάννας Μαλέσκου, ο παρουσιαστής απάντησε: «Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται;».

«Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τη Δούκισσα Νομικού και για το αν θα μπορέσει να καλύψει το κενό της Φαίης Σκορδά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, ο στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασε: «Θα έχει τη Δούκισσα; Η Δούκισσα έκανε κάποιες λάθος κινήσεις τελευταία και έριξε τις μετοχές της. Ελπίζω να τις ξανανεβάσει».

Διαβάστε επίσης:

«Χαμογέλα και πάλι»: Αποκάλεσε Φαίη τη Σίσσυ Χρηστίδου – H αντίδραση της παρουσιάστριας (Video)

«Καλημέρα Ελλάδα»: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου την Δευτέρα στις 6:00

ΕΡΤ: Η Εθνική «σάρωσε» και στην τηλεθέαση – Στο 51,8% το ματς με την Ιταλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05