search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:54
MENU CLOSE

«Καλημέρα Ελλάδα»: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου την Δευτέρα στις 6:00

04.09.2022 12:56
Papadakis-Anastasopoulou_new

Η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1!

Από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 6:00 και καθημερινά στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του, και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

Papadakis_Anastasopoulou1

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, θα υποδέχονται καλεσμένους, θα φέρνουν σε πρώτο πλάνο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και θα λένε την μακροβιότερη και πιο διαχρονική καλημέρα της μικρής οθόνης.

Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ο Δημήτρης Χριστούλιας για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης:

Λιζ Τρας: Σκληρές αποφάσεις για την ανοικοδόμηση της βρετανικής οικονομίας, αν κερδίσει την πρωθυπουργία

Έδεσσα: Ο γάϊδαρος έγινε άγαλμα και στη «Γαϊδουροχώρα» μάθημα συμπεριφοράς σε μαθητές (Photo)

Αλλαγή ώρας: Τι θα γίνει φέτος – Θερινή ώρα όλο το χρόνο ζητούν Ιταλοί επιστήμονες για να μετριάσουν την ενεργειακή κρίση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:54