search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Κι όμως, η πανδημία απειλεί ακόμα… 

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2245
01/09/2022
04.09.2022 06:00
koronoios_new

Μπορεί η επικαιρότητα να κυριαρχείται από θέματα όπως το ενεργειακό ή οι παρακολουθήσεις, αλλά η πανδημία της Covid-19 συνεχίζει να ξεπροβάλλει κάτω από το… θερινό χαλί όπου έχει μπει και να στέλνει απειλητικά μηνύματα για το φθινόπωρο που πλησιάζει.

Σύμφωνα με τα τελευταία εβδομαδιαία στοιχεία του ΕΟΔΥ για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, τα κρούσματα παραμένουν πάνω από τα 50.000, ενώ την περασμένη εβδομάδα η χώρα θρήνησε και άλλους 202 νεκρούς.

Για την ώρα, αν κρίνει κάποιος από τις ανακοινώσεις της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για το άνοιγμα των σχολείων, η κυβέρνηση αισιοδοξεί ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να επιδεινωθεί σε βαθμό που να χρειαστούν περιοριστικά μέτρα.

Μάλιστα, το μέλος της επιτροπής Γκίκας Μαγιορκίνης σημείωσε ότι, παρά τις ανησυχίες για παραλλαγές του ιού που ξεπερνούν τα «τείχη ανοσίας», «η έξαρση θα είναι διαχειρίσιμη εξαιτίας των εμβολιασμών» προσθέτοντας ότι θα συνεχιστεί «χαλαρά» η διαχείριση της πανδημίας.

Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρική η καρέκλα του Μπρατάκου

«Φλερτάρει» με τη διαγραφή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν

Ξόρκι και στην ηττοπάθεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46