ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:26
MENU CLOSE

Mad Clip: Η συγκινητική εξομολόγηση της αδερφής του για τον αδικοχαμένο τράπερ (Videο)

04.09.2022 17:57

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου από τη μέρα του θανάτου του Mad Clip και αφορμή το τραγούδι που έβγαλε μετά τον χαμό του και ακούμε τον αδικοχαμένο τράπερ να συμμετέχει, η αδερφή του, Άσπα μίλησε Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου.

Αναφορικά με το πώς διαχειρίστηκε την απώλεια του Mad Clip, η Άσπα απάντησε πως «αν δεν το ζήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πώς θα το διαχειριστείς. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο».

Όσον αφορά στο άγριο ξύλο που είδαμε στα Mad VMA ανάμεσα σε Snik και Light, η Άσπα σημείωσε: «Αν ζούσε, δεν νομίζω ότι θα γινόταν αυτό το περιστατικό. Ο αδελφός μου ήταν ενωτικός και πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη μουσική και για ό,τι έχει καταφέρει ο κάθε καλλιτέχνης μεμονωμένα σε αυτό το είδος. Δε νομίζω ότι θα το επικροτούσε όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πετρόχειλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, με ενοχλούν οι π@…» (Videos)

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά «Σήμερα» για Χρυσόστομο: «Δεν φταίει ο μωρός, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την εκπομπή»

Γιώργος Κωνσταντίνου: Το «αντίο» στη Φρύνη Αρβανίτη – «Της χρωστάω την “αιωνιότητα” της αγαπημένης ατάκας από το “The Κόπανοι”»

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:25
Exit mobile version