search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:03
MENU CLOSE

Αιγάλεω: Τράκαραν, έπαιξαν άγριο ξύλο στα φανάρια και έπειτα παρέσυραν έναν 43χρονο

21.05.2024 16:09
ksulo_Aigalew

Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αιγάλεω μεταξύ πέντε ατόμων. Το άγριο ξύλο οδήγησε και στην παράσυρση ενός άνδρα.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10.00, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αυτοκίνητα τράκαραν και τότε άρχισαν να καβγαδίζουν.

Στη συνέχεια, τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την γυναίκα που καθόταν δίπλα του.

Βίντεο με το άγριο ξύλο μεταξύ των επιβαινόντων στα δύο οχήματα:

Λίγο αργότερα, καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο διαβόητος «Εσκομπάρ» της Κρήτης – Είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας

Νέο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΔΥΠΑ στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Μαλανδρίνου

Ναυάγιο στην Πύλο: «Αναρμόδιο» το δικαστήριο – Ελεύθεροι και οι 9 κατηγορούμενοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:02