search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:20
MENU CLOSE

Κέρκυρα: 16χρονη συνελήφθη για ξυλοδαρμό της μητέρας της

21.05.2024 09:56
peripoliko_new

Ανήλικη μαθήτρια συνελήφθη στην Κέρκυρα, μετά από καταγγελία της μητέρας της για ξυλοδαρμό, απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως καταγγέλλει η 42χρονη μητέρα που ζήτησε να συλληφθεί η κόρη της, η 16χρονη επιτέθηκε στην ίδια και στην 12χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Καλαφατιώνες της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 16χρονη τις χτύπησε το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ έκανε και χειρονομίες με σεξουαλικό περιεχόμενο προς την ίδια και την 12χρονη αδελφή της.

Η 16χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αχιλλείων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η ανήλικη αρνείται τις κατηγορίες και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας έδωσε εντολή να εξεταστούν από ιατροδικαστή τόσο η μητέρα όσο και η 12χρονη.

Διαβάστε επίσης

Πώς βλέπουν οι Έλληνες την Ελλάδα σήμερα; Η άποψή τους για τα κόμματα, την πολιτική, τη θρησκεία και οι καθημερινές τους συνήθειες (Πίνακες)

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία – Ποιοι συμμετεχουν, τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Καιρός σήμερα: Επιμένει η αφρικανική σκόνη – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:20