search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:24
MENU CLOSE

Γιώργος Πετρόχειλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, με ενοχλούν οι π@…» (Videos)

04.09.2022 15:43
petroxeilos

Σε ομοφοβικό παραλήρημα κατά όσων «φέρονται γυναικεία, προσπαθούν να μπουν στα σχολεία και στην τηλεόραση» επιδόθηκε ο Γιώργος Πετρόχειλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend», ο ηθοποιός -ο οποίος είχε στηρίξει ανοιχτά τη «Χρυσή Αυγή», πρωταγωνιστώντας μάλιστα και σε προεκλογικό σποτ της- εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα και το ΣΕΗ που «δεν κάνουν τίποτα για τους ηθοποιούς που πεινάνε» και δήλωσε πως σιχαίνεται τις ορολογίες bullying και metoo.

«Τι έκανε το ΣΕΗ;»

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή είπε πως βιοπορίζεται πάρα πολύ δύσκολα «γιατί το μόνο μου αποκούμπι είναι η σύνταξή μου».

»Μου λείπει η δουλειά μου, αλλά δεν το μετανιώνω. Αυτή η δουλειά είναι έρωτας, δεν είναι μόνο επάγγελμα. Όπως πολύ λάθος είπε ο Σπύρος ο Μπιμπίλας ότι δεν είναι επάγγελμα αλλά τέχνη. Όχι Σπύρο μου, είναι και επάγγελμα», συνέχισε.

«Το ΣΕΗ δεν έχει κάνει καμία σπουδαία κατάκτηση ακόμα για τους ηθοποιούς. Αίσχος οικονομικό, οι ηθοποιοί πεινάνε, δεν πληρώνονται. Και δεν έχουν ένα σοβαρό σωματείο που να τρίξει τα δόντια στους επιχειρηματίες και την κυβέρνηση, Τι έκανε το ΣΕΗ; Που έβγαινε ο Μπιμπίλας σε όλα τα πρωινάδικα και έλεγαν “μας κατήγγειλε αυτός ο ηθοποιός, μας κατήγγειλε αυτή η ηθοποιός”. Τι έκαναν για να προφυλάξουν όλο αυτό το σύστημα τις βιασθείσες και τους βιασθέντες;», συνέχισε.

Αναφερόμενος σε άλλο σημείο για τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη τις οποίες χαρακτήρισε «εμετικές». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και για το #MeToo λέγοντας: «Γιατί να το λένε #MeToo και όχι #ΚαιΕγώΕπίσης; Ε; Τι αηδίες είναι αυτές; #MeToo, μπούλινγκ; Σιχαίνομαι αυτές τις ορολογίες».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει πέσει και ο ίδιος θύμα παρενόχλησης«Του κόσμου οι αδερφές και οι ομοφυλόφιλοι και ειδικά αυτοί που ήταν παράγοντες. Ήμουν και ένα μπάνικο αγόρι. Δεν είμαι εναντίον των ομοφυλοφίλων και έχω πολλούς φίλους πραγματικούς ομοφυλόφιλους. Οι πραγματικοί, αυτοί που δεν το έχουν σαν πρόβλημα και δεν το μεταφέρουν στους άλλους με τη μορφή επαγγελματικής, ερωτικής και οικονομικής βίας. Εγώ έχω πρόβλημα με την πουστι@. Στους ομοφυλόφιλους βγάζω το καπέλο γιατί είναι και χαρισματικοί, έχουν και χιούμορ και τα πάντα. Οι άλλοι προκαλούν, φέρονται γυναικεία, προσπαθούν να μπουν στα σχολεία και στην τηλεόραση και σου δημιουργούν πάντα πρόβλημα στη ζωή, αυτοί είναι οι πο@στηδες».

Η απάντηση Μπιμπίλα

Στο πλατό του «Open Weekend» καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης έδωσε τη δική του απάντησε στα όσα άκουσε από τον Γιώργο Πετρόχειλο.

«Όποιος είναι έξω από τον χορό, μπορεί να λέει ό,τι του γουστάρει, Δεν ξέρει τη δουλειά που γίνεται. Ξέρει πολύ καλά ότι πετύχαμε μέχρι απεργία στην Επίδαυρο για να αυξηθεί το εκτός έδρας των ηθοποιών όπως και άλλα επιδόματα πώς τα πήραν; Από αγώνες που έκανε το ΣΕΗ. Υπάρχει ένας θυμός από κάποιους που αποχώρησαν από το ΣΕΗ για πολιτικούς λόγους».

«Λέει ότι ο Μπιμπίλας έβγαινε στα πρωινάδικα. Μα έβγαινα για να γνωστοποιήσω τον αγώνα του Σωματείου μέσω του Πειθαρχικού ώστε όλα τα πράγματα να πάρουν νόμιμη οδό», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Διαβάστε επίσης:

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά «Σήμερα» για Χρυσόστομο: «Δεν φταίει ο μωρός, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την εκπομπή»

Γιώργος Κωνσταντίνου: Το «αντίο» στη Φρύνη Αρβανίτη – «Της χρωστάω την “αιωνιότητα” της αγαπημένης ατάκας από το “The Κόπανοι”»

Σούπερ Κική: «Για ό,τι κακό μου έχει συμβεί στη ζωή έφταιγα εγώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:24