search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:02
MENU CLOSE

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά «Σήμερα» για Χρυσόστομο: «Δεν φταίει ο μωρός, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την εκπομπή»

04.09.2022 15:12
papaxaralambous

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, που φιλοξένησε τον Μητροπολίτη Δωδώνης και «δεν προφύλαξε τους τηλεθεατές από τον εμετό», επιρρίπτει η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους την αποκλειστική ευθύνη για τις δηλώσεις ντροπής.

«Δεν με πείραξαν τόσο τα σιχάματα που ξεστόμισε ο μητροπολίτης. Αναμενόμενα ίσως. Με πείραξε όμως πολύ, που οι άνθρωποι που του έδωσαν βήμα δεν αντέδρασαν. Δεν προφύλαξαν τους τηλεθεατές τους από αυτόν τον εμετό», σχολίασε με ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός.

«Άφησαν κορίτσια και γυναίκες να ακούσουν τον εφιαλτικό ήχο μιας άλλης εποχής. Ούτε καν η γυναίκα της παρέας δεν ψέλλισε κάτι… Αν ήταν στο στούντιο φαντάζομαι θα του φιλούσε το χέρι. Όχι λοιπόν δεν φταίει ο μωρός. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την εκπομπή», συνέχισε.

Η ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

Πετράλωνα: Σεσημασμένο για ναρκωτικά το θύμα – Σχέση με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Καιρός – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Λέσβος: Φωτιά τώρα στον Πετσοφά Καλλονής – Δίπλα στο μεγάλο δάσος (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:55