search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:45
MENU CLOSE

«Αντιθεσμική συμπεριφορά η άρνηση Ανδρουλάκη για συνεργασία με τη ΝΔ», είπε ο Χαρακόπουλος (audio)

07.09.2022 14:02
xarakopoulos_new

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 και 105.8.

Συγκεκριμένα, ο Χαρακόπουλος χαρακτήρισε «αντιθεσμική συμπεριφορά» την άρνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές.

«Η αλλαγή ηγεσίας στο τρίτο κόμμα και η ξεκάθαρη τοποθέτηση του κ. Ανδουλάκη ότι δεν θα συναινέσει σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον αρχηγό του πρώτου κόμματος, κάτι που είναι πρωτάκουστο τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο που έχουμε κυβερνήσεις συνεργασίας, αλλάζει άρδην τα δεδομένα.

Από τη στιγμή που ο αρχηγός του τρίτου κόμματος υιοθετεί αυτή την αντιθεσμική συμπεριφορά, η μόνη θεσμική απάντηση από πλευράς κυβέρνησης είναι η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, που θα δίνει την δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης, με τα ποσοστά που αυτό συνέβαινε το προηγούμενο διάστημα, με τον λεγόμενο νόμο Παυλόπουλου», είπε χαρακτηριστικά ο Χαρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Η Αθήνα απαντά στην Άγκυρα: «Μνημείο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας» η επιστολή Τσαβούσογλου

Μπακογιάννη για επιθετικές δηλώσεις Ερντογάν: Δεν μπορεί να έρθει ούτε νύχτα, ούτε μέρα (Video)

ΔΕΘ 2022: Στον αέρα οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για το «καλάθι της νοικοκυράς» – Ποιοι παράγοντες θα παίξουν ρόλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:39