search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Άρτα: Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» τροποποιημένα, παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής (photos)

20.09.2022 12:39
arta_manitari

Με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου, Ζύρα, οι αρχές εντόπισαν κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες σε σπίτι 25χρόνου φοιτητή Πληροφορικής στην Άρτα.

Συγκεκρμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί για πρώτη φορά κατάσχεσαν τροποποιημένα παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε ο 25χρόνος φοιτητής στο σπίτι του και διοχέτευε στην αγορά.

Ο αστυνομικός σκύλος Ζύρα κατά την έρευνα στο σπίτι υπέδειξε στους αστυνομικούς πού ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά, κάνοντας «σήμα» στον σύνοδο αστυνομικό.

Συγκεκριμένα από τον έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 5 κιλά και 819 γραμμάρια καλλιεργήσιμου μύκητα παραισθησιογόνου μανιταριού, με δραστική ουσία ψυλοκυβίνη, 2 κιλά και 595 γραμμάρια σπόρος μύκητα, 2 κιλά οργανικής ύλης, 36 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο τρίφτες με υπολείμματα χασίς.

Παράλληλα βρέθηκαν, υδάτινο διάλυμα σπόρου με τον παραισθησιογόνο μύκητα ψυλοκυβίνη 12,5 ml σε σύριγγα 1 γρ κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό τον 1.000 ευρώ.

Ο 25χρόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Άρτας.

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση από το Αρσάκειο για την απόλυση εκπαιδευτικού «λόγω υπόθεσης Λιγνάδη» – «Ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες»

Σκάκι: Σπουδαία διάκριση για 14χρονο Έλληνα μαθητή – Τέταρτος στον κόσμο (Video)

Μέγαρα: Κατέρρευσε η γέφυρα Καρδατά – Δύο τραυματίες (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:49