ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:03
MENU CLOSE

Αλαζονικός ο Τούρκος πρόεδρος: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι Ερντογάν» (Video)

21.09.2022 16:30

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί με κάθε τρόπο, δείχνοντας πως θέλει να κόψει τις διπλωματικές επαφές και με τη Δύση.

Μάλιστα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ρωτήθηκε από Τούρκους δημοσιογράφους, αν θα συναντηθεί απόψε στην δεξίωση ή σε άλλη ευκαιρία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Ερντογάν σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, απάντησε με αλαζονικό και απαξιωτικό τρόπο: «Για ποιο λόγο; Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι ο Ερντογάν».

Μητσοτάκης και Ερντογάν στη δεξίωση του Μπάιντεν

Εν τω μεταξύ στη δεξίωση, που θα παραθέσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αργά απόψε τη νύχτα ώρα Ελλάδος προς τιμήν των ηγετών που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, θα βρεθούν μαζί στον ίδιο χώρο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά τη χθεσινή επίθεση όμως του προέδρου της Τουρκίας στη χώρα μας, τα περιθώρια για οποιαδήποτε συνεννόηση έχουν εξαντληθεί.

Ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει σε κάθε περίπτωση επισήμως στον Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην ομιλία του την Παρασκευή, ενώ η πρώτη αντίδραση ήρθε χθες διά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: 65χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών για… κτηνοβασία

Γερμανία: Κρατικοποιείται η γιγάντια εταιρεία αερίου Uniper

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς η αντεπίθεση του Κιέβου έφερε την επιστράτευση και την πυρηνική απειλή του Κρεμλίνου

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:01
Exit mobile version