search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Μαγνήτης» η κηδεία της Ελισάβετ και για τα ελληνικά κανάλια (Πίνακας)

21.09.2022 09:57
queen_elizabeth_new

«Εσύ την είδες»; «Όχι». «Ούτε κι εγώ». «Ε, τότε ποιος την είδε»; Κι αυτό σωστό. Κι όμως την είδαν. Την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και στην Ελλάδα. Αυτό έλειπε. Παγκόσμιο γεγονός.

Το topontiki.gr ζήτησε από τη Nielsen Audience Measurement να υπολογίσει  την απόδοση των σταθμισμένων – ειδικών – εκπομπών των καναλιών με τις οποίες κάλυψαν σε απευθείας σύνδεση το τελευταίο κομμάτι της νεκρικής τελετής.

Οι συνδέσεις στη διάρκεια εκπομπών δεν ήταν εφικτό να δυναμομετρηθούν.

Με κριτήριο τα ποσοστά τηλεθέασης, τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε η μετάδοση του Σκάι, ακολούθησε εκείνη του Star και κατόπιν αυτή της ΕΡΤ-1.

Από τα στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων εξάλλου τις υψηλότερες «επισκεψιμότητες»- δηλαδή πόσοι είδαν έστω ένα λεπτό την εκπομπή- είχαν οι μεταδόσεις Σκάι και Open.

Την έκτακτη εκπομπή «Παγκόσμιο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ» του Σκάι είδαν έστω για 60’’ πάνω από 1.5 εκατ. τηλεθεατές και σε εκείνη με τίτλο «Η Ελισάβετ στην αιωνιότητα» του Open αφιέρωσαν έστω ένα λεπτό πάνω από 1,3 εκατ. τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης

GNTM 5: Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν στις οντισιόν και «μάγεψαν» τους κριτές (Video)

«Έκρηξη» τηλεθέασης προκάλεσαν «Σασμός» και «Η γη της ελιάς»

«Παγιδευμένοι»: Σοβαρή αλλαγή «φρουράς» στην εποχή μετά τις «Άγριες μέλισσες» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:36