search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:20
MENU CLOSE

«Έκρηξη» τηλεθέασης προκάλεσαν «Σασμός» και «Η γη της ελιάς»

20.09.2022 19:24
sasmos new

Πού είχαμε μείνει; Από εκεί που μάς άφησε η περσινή σεζόν. Για να γίνει αντιληπτό, με το «καλημέρα» της νέας τηλεοπτικής περιόδου, παρά τον ορυμαγδό φρέσκων παραγωγών μυθοπλασίας, η πλειονότητα των τηλεθεατών πήγε «καρφί» στα γνωστά και «εθιστικά».

Με το «χαίρετε» οι νέοι κύκλοι επεισοδίων των σειρών «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» κατάφεραν κάθε μια διψήφια ποσοστά τηλεθέασης.
Στο Top 10 της ημέρας που έδωσε η Nielsen με τη μία ο «Σασμός» του Alpha και η «Γη της ελιάς» του Μega άθροισαν σχεδόν 2,4 εκατ. τηλεθεατές.

Οι μισοί και πλέον από όσους ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά στις τηλεοράσεις του χθες βράδυ έβλεπαν ένα από τα δύο (ή και τα δύο) σίριαλ. Το υπόλοιπο 45% μοιράστηκε στις άλλες προτάσεις των άλλων καναλιών.

Από τις νέες προτάσεις το ενδιαφέρον φαίνεται να κέντρισε συγκριτικά με άλλες, η σειρά των σίξτις «Ο παράδεισος των κυριών» του Alpha. Στο νούμερο 3 του τηλεβαρόμετρου το πρώτο επεισόδιο αλλά και στο νούμερο 7 η επαναπροβολή του.

Καλή αρχή κατάφερε και το μοδικό ριάλιτι «Greece Next Top Model», κλασικά τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης».
Τα δελτία ειδήσεων και το «Live news» βοηθήθηκαν και με τις εκτενείς αναφορές στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης:

«Παγιδευμένοι»: Σοβαρή αλλαγή «φρουράς» στην εποχή μετά τις «Άγριες μέλισσες» 

Πρωτιά Mega στην τηλεθέαση με την έναρξη των νέων σειρών μυθοπλασίας

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ άνοιξε τη συζήτηση για το τέλος της τηλεοπτικής κυριαρχίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06