ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:41
MENU CLOSE

Μήτογλου: Φτάνει στο τέλος του το «σίριαλ» με την τιμωρία του από τη FIBA

26.09.2022 21:54

Στην τελική του ευθεία – μετά από χαρακτηριστική καθυστέρηση – φαίνεται ότι εισέρχεται η υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου, που από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου παραμένει αγωνιστικά ανενεργός.

Αυτομάτως κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία από την αρμόδια επιτροπή της FIBA, αλλά παρ’ ότι η πλευρά του Έλληνα παίκτη οργάνωσε την υπερασπιστική της γραμμή, η προκαταρκτική διαδικτυακή ακρόασή του άργησε (για λόγους ανωτέρας βίας) να προγραμματιστεί και από τις αρχές Μαϊου, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου.

Η τριμελής επιτροπή δεσμεύτηκε να μελετήσει τον φάκελο που κατέθεσαν οι δικηγόροι και να λάβει υπ’ όψιν της τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος ο Μήτογλου στην πρώτη ακρόαση, με στόχο να προγραμματίσει την τελική ακροαματική διαδικασία από την οποία θα προκύψει και η ποινή που θα του επιβληθεί.

Η θερινή περίοδος και ο φόρτος εργασίας του οργανισμού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην διάρκεια του Σεπτεμβρίου (ελέω Eurobasket και Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών), όμως, προκάλεσε νέα καθυστέρηση και η τελευταία ενημέρωση που έφτασε από την Γενεύη, θέλει τους δικαστές να καταλήγουν στην απόφασή τους μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα ο Ντίνος Μήτογλου θα κληθεί να συμμετάσχει σε μία δεύτερη διαδικτυακή ακρόαση, η οποία και θα κρίνει την τύχη του στην υπόθεση ντόπινγκ.

Διαβάστε επίσης:

Αργεντινή: Άγριο ξύλο μεταξύ παικτών σε αγώνα ποδοσφαίρου (video)

Μουντιάλ 2022: Οι οικογένειες των εργατών που σκοτώθηκαν στο Κατάρ ζητούν αποζημιώσεις 330 εκατ. ευρώ

Μαραθώνιος: Ο Κιπτσόγκε «τρέλανε» τα χρονόμετρα και έγραψε ξανά ιστορία (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:41
Exit mobile version