ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:45
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Αθηνών - Κορίνθου: Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ - Επιχειρηματίας από την Πάτρα ένας από τους νεκρούς

26.09.2022 15:30

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο 89ο χλμ Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο ένας εκ των δύο νεκρών είναι γνωστός 69χρονος επιχειρηματίας της Πάτρας, με την είδηση να έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο Δ.Α. γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης, σύμφωνα με το pelop.gr, ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκει στο τροχαίο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα.

Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

Διαβάστε επίσης:

Yπόθεση Βαλυράκη: Απειλές, ξυλοδαρμός και εκφοβισμός για τον μάρτυρα που «άνοιξε» ξανά τον φάκελο

Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Η πρόγνωση Μαρουσάκη (video)

Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ το 4 μηνών βρέφος – Ενώπιον του εισαγγελέα ο πατέρας (Video)

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:43
Exit mobile version